Поділитись:

🎥ВІДЕО! Колумбійські футболістки висловили підтримку Луїсу Діасу після викрадення батьків гравця Ліверпуля

Понеділок, 30 жовтня 2023, 15:26
229
0
0
🎥ВІДЕО! Колумбійські футболістки висловили підтримку Луїсу Діасу після викрадення батьків гравця Ліверпуля

Фото: GettyImages

Жіноча збірна Колумбії перед матчем проти американок організувала чудовий момент для свого співвітчизника Луїса Діаса, батьків якого викрали на початку минулого тижня.

 

Команда тримала футболку зірки Ліверпуля під час виконання національного гімну на знак солідарності з вінгером після того, як на вихідних з'явилася ця новина. Хоча колумбійці програли "зірково-смугастим" з рахунком 3:0, цей жест перед грою завоював серця вболівальників. Діаса також підтримав товариш по команді Ліверпуля Діого Жота, який підняв футболку після забитого м'яча під час перемоги "червоних" над Ноттінгем Форест з рахунком 3:0.

Після викрадення на півночі Колумбії в суботу Сіленіс Маруланда, мати Діаса, була врятована поліцією в місті Барранкас. Незважаючи на попередні місцеві чутки про перестрілку, колумбійська влада не змогла знайти його батька. Намагаючись тримати Діаса в курсі ситуації, представники поліції поспілкувалися з ним.

Діас навряд чи зіграє за Ліверпуль в середині тижня, коли в середу, 1 листопада, Ліверпуль зіграє з Борнмутом в Кубку Карабао.

Читайте також: Легенда МЮ Рой Кін відреагував на скандування під час манчестерського дербі

Колишній гравець Челсі Денні Дрінквотер завершує кар'єру футболіста у віці 33 років

229
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К