Поділитись:

Андре Онана захищає товариша по команді Манчестер Юнайтед після суперечливого допису в соцмережі

П'ятниця, 27 жовтня 2023, 09:09
78
0
0
Андре Онана захищає товариша по команді Манчестер Юнайтед після суперечливого допису в соцмережі

Фото: GettyImages

Воротар Манчестер Юнайтед Андре Онана висловився після того, як партнер по команді Алехандро Гарначо розмістив у соціальних мережах неоднозначне повідомлення.

«Люди не можуть вибирати, на що я повинен ображатися. Я точно знаю, що мав на увазі Гарначо: міць і силу», - написав він в Instagram. «Це питання не повинно зайти далі».

Коментар воротаря Юнайтед з'явився після того, як Гарначо був змушений видалити пост, що містив два смайлики горили разом із фотографією Онани та його товаришів по команді, які святкували феєричний сейв камерунця з пенальті після удару Джордана Ларссона з Копенгагена.

Після того, як його попередили про потенційні расистські підтексти допису в соціальній мережі X (раніше відомій як Twitter), Гарначо відредагував, а потім видалив своє повідомлення. Однак вінгер Юнайтед все ще може отримати санкції від ФА, яка зв'язалася з молодим гравцем, щоб дізнатися його "міркування" з цього приводу.

Футбольна асоціація має досвід боротьби з расистськими дописами футболістів; раніше такі гравці, як Бернардо Сілва та Едісон Кавані, були дискваліфіковані за подібні правопорушення, і цілком можливо, що Гарначо може зазнати подібного покарання.

Підтримка Онани та його тверда думка про те, що справа "не повинна зайти далі", може допомогти Гарначо, але все ще залишається невідомим, до яких дій, якщо такі будуть, вирішить вдатися ФА у цьому питанні.

Читайте також: Бруну Фернандеш може повторити рекорд легенди Ман Юнайтед Пола Скоулза

Вест Гем може переглянути кандидатуру Жозе Моурінью

Боруссія Дортмунд опублікувала сміливе відео в соціальних мережах після перемоги над Ньюкасл Юнайтед

78
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К