Поділитись:

Антуан Грізманн готується покинути Атлетіко Мадрид

П'ятниця, 26 липня 2024, 19:20
240
0
0
Антуан Грізманн готується покинути Атлетіко Мадрид

Джерело фото: ФК Атлетіко Мадрид

Антуанн Грізманн, безсумнівно, вважається талісманом мадридського Атлетіко, і на це є вагома причина. Він був одним із найкращих гравців Ла Ліги протягом останніх двох сезоні.

Відомо, що Грізманн мріє завершити кар'єру в MLS. Ці амбіції можуть стати реальністю раніше, ніж очікувалося, повідомляє L'Equipe.

33-річний футболіст отримав привабливу пропозицію від Лос-Анджерес, який вже підписав колишніх одноклубників у збірній Франції: Уго Льоріса та Олів'є Жиру.

Лос-Анджелес вів переговори з оточенням Грізманна протягом останніх кількох тижнів, і тепер вони представили пропозицію самому футболісту. Вони хочуть, щоб він приєднався до них вже цього року. Проте вони готові чекати до 2025 року, якщо не отримають зелене світло в 2024.

У клубу також не виникне проблем з оплатою його пункту про відступні, сума яких складає 10 мільйонів євро.

Контракт, який пропонується Грізманну, зробить його другим найбільш високооплачуваним гравцем у MLS після колишнього одноклубника в Барселоні Ліонеля Мессі.

Додається, що Атлетіко Мадрид відчайдушно намагатиметься зберегти форварда, принаймні ще на один сезон, особливо враховуючи, що цього літа вони вже розлучилися з Мемфісом Депаєм і Альваро Моратою.

Читайте також:

Зірковий нападник Манчестер Сіті остаточно вирішив покинути клуб

Шотландські фанати ледь не спалили стадіон через феєрверки (+ВІДЕО)

240
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К