Поділитись:

Подруга Беллінгема вразила шанувальників відвертими фото у прозорій білизні (+ФОТО)

П'ятниця, 26 липня 2024, 15:40
371
0
0
Подруга Беллінгема вразила шанувальників відвертими фото у прозорій білизні (+ФОТО)

Фото: Instagram @lauraceliav

Джуд Беллінгем, зірка англійського та іспанського футболу, має подругу, яку вже називають «найкрасивішою жінкою світу». Лаура Селія Вальк, 21-річна модель, вразила своїх підписників у соціальних мережах, виклавши серію фотографій у прозорій білизні.

На знімках Лаура позує у чорній прозорій сукні з квітковим візерунком, яка підкреслює її фігуру. Фотографії, опубліковані на її Instagram, де вона має 536 тисяч підписників, отримали безліч захоплених коментарів.

Це не вперше Лаура вражає своїх шанувальників. Нещодавно вона виклала фото в білому бікіні та з рюшами, яке також набрало безліч лайків.

Відомо, що Лаура деякий час проживала у мадридському особняку Беллінгема. Вона працює моделлю для брендів на кшталт PrettyLittleThing та має власну агенцію з управління соціальними мережами.

Фото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliavФото: Instagram @lauraceliav

Читайте також: Шикарна партнерка півзахисника англійського клубу позує без бюстгальтера (+ВІДЕО)

Шикарна дружина Мессі поділилась знімками з відпочинку (+ФОТО)

Колишня дружина ексдинамівця вразила фанатів новими світлинами (+ФОТО)

371
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К