Поділитись:

Президент Металіста 1925 про перехідний турнір: Вперше УАФ прийняла сміливе рішення

П'ятниця, 26 липня 2024, 12:42
291
0
0
Президент Металіста 1925 про перехідний турнір: Вперше УАФ прийняла сміливе рішення

Фото: Металіст 1925

Президент Металіста 1925 Володимир Носов висловив свою думку щодо проведення «турніру чотирьох», який вирішить, яка команда замінить Дніпро-1 у Прем'єр-лізі.

«У сьогоднішніх реаліях українські клуби мають бути гнучкими. Не зважаючи на нетипові ситуації. Так сталося і з рішенням нової команди Української асоціації футболу провести перехідний турнір за можливість змінити команду Дніпро-1 в УПЛ.

 

Напередодні півфіналу висловлюю свою повагу всім учасникам «турніру чотирьох». Команді Минай, команді Лівий берег — нашим друзям, які давали нам змогу грати на їхньому стадіоні, і, звісно, команді Епіцентр.

Носов підкреслив, що нова команда Української асоціації футболу прийняла сміливе рішення організувати перехідний турнір, який визначить учасника УПЛ.

Вперше за довгу історію українського футболу прийшла команда УАФ, яка прийняла сміливе рішення, враховуючи відсутність єдиного регламенту в ситуації, що склалася. Вважаю його чесним і справедливим щодо всіх команд, достойних позмагатися за місце у Премʼєр-лізі.

 

Це про втілення головного спортивного принципу — змагальності. І про справжню природу футболу — гру на полі, що визначить найсильнішого.

Президент Металіста 1925 також висловив сподівання, що цей турнір стане справжнім святом для футбольних фанатів перед стартом нового сезону.

«Висловлюю свою повагу всім учасникам турніру. Командам Минай, Лівий берег і Епіцентр за їхню готовність до участі і допомогу. Це перший випадок в історії українського футболу, коли УАФ прийняла таке рішення без єдиного регламенту. Це чесний і справедливий підхід, який підтримує основний принцип змагальності», — зазначив Носов.

Металіст 1925 сьогодні, 26 липня, зіграє в півфіналі з Лівим берегом. Початок матчу о 15:30.

Джерело: ФК Металіст 1925

Читайте також: Молодий талант Динамо зацікавив турецький клуб

Михайленко про виліт України U-19 з Євро-2024: Гравці плакали в роздягальні

Де дивитися матчі перехідного турніру за місце в УПЛ

Довбик обрав клуб, в якому хоче продовжити кар'єру

291
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К