Поділитись:

Михайленко про виліт України U-19 з Євро-2024: Гравці плакали в роздягальні

П'ятниця, 26 липня 2024, 11:19
564
0
0
Михайленко про виліт України U-19 з Євро-2024: Гравці плакали в роздягальні

Фото: УАФ

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Дмитро Михайленко висловився після поразки своїх підопічних від Франції з рахунком 0:1 у півфіналі Євро-2024. Тренер підкреслив, що команда демонструвала характер і бажання, що дозволило створити тиск на суперника.

«Ми були конкурентні, створювали моменти і в першому, і в другому таймах. Хотілося б, щоб ми більш якісно і спокійно контролювали мʼяч, тоді залишилось би більше сил на атаку.

 

За рахунок характеру, бажання та готовності витягнути з себе щось екстра ми створювали тиск, і якщо б трошки більше удачі, могли б забити. Всі гравці проявили себе. Усі молодці, віддали всі сили і показали свою майстерність.», – зазначив Михайленко.

Михайленко також висловив позитивні думки про те, що команда пробилася до фінальної частини чемпіонату світу та потрапила до топ-4 команд Європи.

«Емоції трошки пройдуть, і ми будемо по-іншому дивитися і на гру, і на результат. Для мене є великий позитив у тому, що ми вийшли в фінальну частину чемпіонату світу, ми серед квартету найкращих команд Європи.

 

І ми були сьогодні дуже близькими до того, щоб не програти Франції. Але я розумію, що треба багато працювати, гравці відчули рівень і стандарти, до яких треба рости.

 

Це дуже важливо. Вони плакали в роздягальні, були розчаровані, тому що все було дуже близько, це не була гра в одні ворота. Нам потрібно більше працювати, мені здається, нам потрібно більше вимагати від наших гравців. Вони можуть більше. Нам потрібно лише ставити цілі та йти до них», — зауважив Михайленко. 

У фіналі Євро-2024 U-19 зустрінуться збірні Франції та Іспанії, матч відбудеться 28 липня. Це третій виліт українських збірних з Євро-2024: U-17 не вийшла з групи, U-19 дійшла до півфіналу, а національна команда завершила турнір на стадії групового етапу. 

Джерело: УАФ

Читайте також: Україна U-19 мінімально поступилася Франції у півфіналі Євро-2024 (+ВІДЕО)

Полісся програло Олімпії у дебютному матчі єврокубків (+ВІДЕО)

Довбик обрав клуб, в якому хоче продовжити кар'єру

18-річний футболіст із Дніпра підозрюється у вбивстві Ірини Фаріон (+ФОТО)

564
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К