Поділитись:

Анчелотті розповів, на якій позиції буде грати Кіліан Мбаппе в Реалі

Четвер, 25 липня 2024, 20:15
318
1
0
Анчелотті розповів, на якій позиції буде грати Кіліан Мбаппе в Реалі

Фото: Google

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті дав відповідь на питання, про те що новачку «Королівського клубу» Кіліану Мбаппе зручніше грати на лівому фланзі атаки. Наставник Реала натякнув, що француз може бути задіяний на будь-якій позиції в лінії нападу.

«Якщо ви запитаєте мене, де Вінісіус грав минулого сезону, важко сказати. Він не грав на позиції лівого крайнього. Іноді він грав ліворуч, іноді по центру. Беллінгем іноді грав ліворуч, іноді по центру, іноді праворуч. Родріго починав більшість матчів праворуч, але іноді під час матчу я бачу, як він грає ліворуч. Важливо мати таку мобільність», — сказав Анчелотті в інтерв'ю колишньому півзахиснику Челсі Джону Обі Мікелу.

3 червня Мбаппе офіційно став футболістом «вершкових». Після цього в ЗМІ з'явилася інформація, що заробітна плата французького нападника становитиме € 30 млн на рік плюс бонуси за забиті м'ячі. Також контракт Мбаппе включає суму відступних, яка становить € 1 млрд. Останнім клубом Кіліана був французький ПСЖ. Минулого сезону 25-річний нападник провів 48 матчів у всіх турнірах, забив 44 м'ячі та зробив 10 результативних передач.

Читайте також:

Лунін провів товариський матч за Кастілью (+ФОТО)

Не Жирона: Циганков вирішив, де хоче продовжити кар'єру

Клуб українця в Європі втратив професійний статус

318
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К