Поділитись:

Нападник Динамо розповів, який європейський клуб ним цікавився

Четвер, 25 липня 2024, 15:20
262
0
0
Нападник Динамо розповів, який європейський клуб ним цікавився

фото: Динамо Київ

Юний нападник київського Динамо Матвій Пономаренко прокоментував чутки навколо свого майбутнього.

– Про інтерес до себе з боку європейських клубів, серед яких називали Севілью, Вулвергемптон та Брентфорд, дізнаєтеся з преси, чи були конкретні пропозиції?

– Звичайно, я дізнався про це з преси. Проте мій агент говорив, що були зацікавленості з боку однієї команди, але там так і не дійшла справа до чогось серйозного.

– Що саме за клуб виявляв такий інтерес?

– Краще не говоритиму. Можу лише сказати, що це команда з чемпіонату Англії.

– А в якому європейському чемпіонаті Ви мрієте пограти? Можливо, є улюблена команда з топ ліг?

– Мій улюблений клуб – це Реал Мадрид. Вважаю, що це найкраща команда світу. Думаю, що всі футболісти туди хочуть потрапити, бо це дуже великий клуб з великою історією. І, звичайно, моя мрія це там грати.

Якщо говорити саме за лігу, то це Англія. Там, напевно, найбільш інтенсивний чемпіонат серед усіх. Дуже високий рівень майстерності у гравців, тому там дуже цікаво. В АПЛ завжди велика конкуренція, всі можуть один одного обіграти. І тому цей чемпіонат, я вважаю, стоїть на першому місці і є найбільш конкурентним.

Нагадаємо, у сезоні 2023/24 в УПЛ відзначилися 13 гравців віком до 20 років. Серед них наймолодшим став нападник Динамо Матвій Пономаренко, який забив свій перший гол у чемпіонаті у віці 18 років і 111 днів. Це сталося в перенесеному матчі 5-го туру проти Вереса.

У минулому сезоні молодий нападник зіграв 8 матчів, забивши 1 гол і отримавши 1 жовту картку. За даними Transfermarkt, вартість гравця оцінюється в 500 тисяч євро, а його контракт з Динамо діє до 31 січня 2026 року.

Джерело: ukrfootball.ua

Читайте також: Захисник Полісся про матч з Олімпією: Не будемо розкривати всі карти

Найдорожчий футболіст Астон Вілли покинув клуб та перейшов у Саудівську Аравію (+ВІДЕО)

262
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К