Поділитись:

Відомо, чи продасть Евертон Миколенка через величезні борги

Середа, 24 липня 2024, 13:25
166
0
0
Відомо, чи продасть Евертон Миколенка через величезні борги

фото: https://www.instagram.com/mikola_16/

Фінансові проблеми Евертона пов'язані з тим, що було прийняте рішення збудувати новий стадіон. На зміну старому доброму Гудісон Парку повинні були звести новий сучасний стадіон в доці Бремлі-Мур.

За офіційними даними борг «ірисок» складає 400 мільйонів фунтів, а деінде можна почути цифру 1 мільярд фунтів. Через це ірансько-британський бізнесмен Фархад Моширі планував продати свою частку (94,1 відсотка), щоб залучити нових інвесторів для клубу.

У клубі можуть розраховувати тільки на гроші від телевізійних прав та на трансфери гравців. Евертон вже отримав 50 мільйонів євро за перехід Амаду Онана в Астон Віллу, але цього замало щоб покрити борги.

Під питанням майбутнє двох захисників «ірисок», а саме Віталія Миколенка і Джарреда Брантуейта. Українцем вже цікавився представник Серії А Наполі, а англієць може перейти в Манчестер Юнайтед.

Скоріш за все, Евертон буде продавати своїх лідерів цього літа, щоб покращити фінансове становище клубу. Тому ймовірно, якщо буде гарна пропозиція «іриски» попрощаються з Віталієм Миколенком.

В минулому сезоні Евертон набрав 40 очок і зайняв 15 місце, що допомогло залишитись в АПЛ. З моменту переходу в клуб Віталій Миколенко зіграв 75 матчів та забив 3 голи.

Джерело: 1927

Читайте також: Росіянин хотів зірвати матч збірної України на Олімпійських іграх

Челсі прийняв рішення щодо трансферу Віктора Осімхена

166
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К