Поділитись:

Тренер Минаю жорстко розніс УАФ

Середа, 24 липня 2024, 09:21
413
0
0
Тренер Минаю жорстко розніс УАФ

фото: Минай

Головний тренер Минаю Желько Любенович прокоментував рішення Виконкому УАФ провести «турнір чотирьох».

– Я дуже сильно засмучений цим рішенням, адже був упевнений, що УАФ ухвалить рішення на основі голосування більшості клубів УПЛ, які проголосували за Минай. Я надав футболістам два вихідних і вирішив поїхати до Сербії. Ми плануємо тренування тільки у вівторок о 18:00. І тут я дізнаюся, що всього через три дні, 26 числа, у нас вже офіційний матч – і незрозуміло де, і незрозуміло з ким. Виходить, що потрібно у вівторок вже виїжджати з Ужгорода в невідоме місто! Як вони це придумали? У мене буде лише три дні на підготовку до цієї гри.

Я вже місяць страждаю через те, що не можуть сказати, в якій лізі гратиме Минай. Я не можу через це підписувати футболістів! Моя команда дуже сильно постраждала. За 5 тижнів передсезонки ми підписали лише кілька гравців, бо не знали, де будемо грати. Ті гравці, яких планували під Першу лігу, не підійдуть для УПЛ. Ті футболісти, яких хотіли підписати для Прем'єр-ліги, не хотіли до нас переходити, поки не буде визначеності.

Щотижня з нами тренуються 15-17 гравців, з яких 4 – на перегляді. Ті, хто ухвалює рішення в кабінетах, взагалі розбираються у футболі? Чому не пішли за прецедентом трирічної давності, коли Минай залишився замість Олімпіка? А тепер, коли знову Минай, змінюють правила. Коли я прочитав, що наступного року такого не буде, мені стало смішно. Чому тоді не прийняли таке рішення зараз? Виглядає так, ніби спеціально щось вигадують, щоб Минай не грав в УПЛ. Всі інші команди знають, де гратимуть, а Минай вже місяць не має ясності! Що нам робити? Кого тренувати? Кого підписувати?

Нагадаємо, турнір буде проведено між Минаєм, Металістом 1925, Лівим берегом і Епіцентром для визначення команди, яка замінить Дніпро-1 в УПЛ в сезоні 2024/25.

Методом жеребкування було визначено дві пари:

Минай — Епіцентр 

Металіст 1925 — Лівий Берег

Турнір складатиметься з півфіналів та фіналу.

Півфінали відбудуться у такому порядку:

26 липня о 15:30 зіграють Металіст 1925 та Лівий Берег

26 липня о 18:00 зіграють Минай та Епіцентр

Якщо переможець не визначиться в основний час, то одразу буде проводитися серія післяматчевих пенальті. 

Читайте також: Відомо, чому Тимчик не потрапив до заявки на матч Динамо проти Партизана

Шахтар привітав Динамо з перемогою над сербами

413
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К