Поділитись:

Шовковський оцінив гру київського клубу після матчу з Партизаном

Середа, 24 липня 2024, 08:55
648
0
0
Шовковський оцінив гру київського клубу після матчу з Партизаном

фото: Динамо Київ

23 липня Динамо рознесло сербський Партизан (6:2) в рамках першого матчу другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Відеоогляд дивіться тут.

Головний тренер команди киян Олександр Шовковський на післяматчевій пресконференції розповів, як оцінює гру своїх підопічних. 

- Сьогодні була перша офіційна гра сезону, але Динамо видало справжню феєрію, забивши шість голів. Як би ви оцінили старт команди та загалом підготовчий етап?

- Ця гра дала нам певну інформацію. Зокрема, про що ми домовлялися перед матчем, так, загалом, і сталося. Я нічого не буду казати про ті тактичні настанови, які ми намагалися донести стосовно суперника, адже в нас попереду ще матч-відповідь, але загалом хлопці виконали все, про що ми просили. Що найбільше сподобалося, що навіть подарувавши опонентам пенальті, мої підопічні не знітилися, продовжили дотримуватися плану на гру. Як би не складався матч, ми маємо бути до фінального свистка сконцентрованими.

Попереду Динамо чекає ще матч-відповідь, який відбудеться у середу, 31 липня, у Белграді. Початок – о 21:00 за київським часом.

Додамо, що переможець пари зіграє із Рейнджерс у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Джерело: Динамо Київ

Читайте також: Шахтар привітав Динамо з перемогою над сербами

Гравці Динамо не потиснули руки гравцям Партизана (+ВІДЕО)

648
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К