Поділитись:

УАФ вирішила, як обиратимуть клуб, який замінить Дніпро-1 в УПЛ

Понеділок, 22 липня 2024, 13:49
443
0
0
УАФ вирішила, як обиратимуть клуб, який замінить Дніпро-1 в УПЛ

фото: УАФ

Виконком УАФ проголосував за проведення «Турніру чотирьох».

Виконком УАФ проголосував за проведення «Турніру чотирьох» між Минаєм, Металістом 1925, Лівим берегом і Епіцентром для визначення команди, яка замінить Дніпро-1.

Турнір складатиметься з півфіналів та фіналу, які пройдуть 26-го та 30 липня. Склад півфінальних пар буде визначено сліпим жеребом. 

Якщо переможець не визначиться в основний час, то одразу буде проводитися серія післяматчевих пенальті. 

Жеребкування півфінальних пар доручено провести УПЛ сьогодні, 22 липня.

Нагадаємо, нещодавно Дніпро-1 повідомило, що покидає УПЛ та попросило зберегти професійний статус. Це питання також розглянули.

Щодо прохання Дніпро-1 зберегти професіональний статус, то клуб має звернутися у ПФЛ щодо членства в лізі й у разі позитивного рішення отримати право не брати участі в змаганнях цього сезону з можливістю повернення до змагань у ПФЛ у наступному сезоні за умови отримання відповідного атестату.

Відзначимо, що Виконком УАФ також затвердив принцип, що в наступному сезоні команди, які посіли в УПЛ останнє та передостанні місця, не можуть у разі виникнення подібної ситуації претендувати на збереження прописки в елітному дивізіоні. Це право надаватиметься клубам, що грали в перехідних матчах. Відповідні зміни до регламенту мають бути внесені найближчим часом.

Читайте також: Тренер збірної України прокоментував перемогу над Італією

Відома заявка Динамо на матч Ліги чемпіонів проти Партизана

443
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К