Поділитись:

Ексзірка Челсі «накинувся» на Мессі, назвавши його егоїстом

Неділя, 21 липня 2024, 21:54
185
1
0
Ексзірка Челсі «накинувся» на Мессі, назвавши його егоїстом

Фото: GettyImages

Ексзірка Челсі Карлтон Коул назвав капітана збірної Аргентини Ліонеля Мессі егоїстом за мовчання щодо расистської пісні після перемоги у Кубку Америки. 

Успіх Аргентини на турнірі викликав бурхливі святкування серед гравців. Енцо Фернандес транслював пряму трансляцію з вечірки, де деякі члени збірної Аргентини співали непристойну та расистську пісню на адресу гравців збірної Франції.

Федерація футболу Франції заявила, що подала офіційну скарга до ФІФА. Керівний орган світового футболу вже розслідує цей інцидент.

Енцо Фернандес вже вибачився. А от капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі поки що нічого не говорить з цього приводу.

Колишній нападник Челсі та збірної Англії Карлтон Коул вважає, що восьмиразовий володар Золотого м’яча має прокоментувати цю ситуацію, як одна з найбільш впізнаваних і шанованих фігур у світовій грі. У своєму інтерв'ю talkSPORT він сказав:

«В Аргентині є хтось, хто відомий як, ймовірно, найкращий футболіст, який коли-небудь грав – Ліонель Мессі. Ми повинні подивитися на Мессі та сказати йому, щоб він вийшов та сказав щось. Ми повинні почути його думку. Думаю, всім це потрібно.

 

Він має говорити про це. Тому що це більше ніж конфлікт навколо Енцо Фернандеса. Мессі там головний. Він капітан. Він повинен вийти і сказати щось про цю ситуацію. В іншому випадку йому просто байдуже. Йому байдуже, як я себе почуваю, йому байдуже, як почуваються деякі його темношкірі товариші по екскомандах.

 

Це лише доводить, що він егоїст. Йому потрібно вийти і щось сказати. Я засуджую його за його мовчання. Я засуджую Мессі», - сказав Коул.

Читайте також:

Челсі готується підписати "нового Неймара"

Новий тренер Мілана виганяє лідера команди

185
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К