Поділитись:

Третій за величиною стадіон Іспанії не має права проводити матчі Чемпіонату світу

Субота, 20 липня 2024, 17:47
215
0
0
Третій за величиною стадіон Іспанії не має права проводити матчі Чемпіонату світу

Джерело фото: x.com/footballespana_

Чемпіонат світу 2030 року стане особливою подією, яка відзначає 100-річчя з моменту першого турніру.

Щоб відзначити цю віху, ФІФА вирішила провести турнір не лише в різних країнах, а й на різних континентах: Європі та Африці. Крім того, щоб відзначити сторіччя турніру, по одному матчу групового етапу буде проведено в Аргентині, Уругваї та Парагваї, тобто подія загалом охопить три континенти.

Наразі невідомо, які конкретно стадіони приймуть фінальні етапи турніру. Іспанія запропонувала п'ятнадцять стадіонів як частину свого короткого списку, Португалія запропонувала три, а Марокко запропонувало шість.

Однак стало відомо, що одному з іспанських стадіонів заборонили приймати матчі чемпіонату світу. Йдеться про стадіон Ноу Месталья у Валенсії. Стадіон місткістю до 70 000, що робить його третім за величиною в країні, залишається недобудованим.

Незважаючи на численні плани відновлення будівництва в останні роки та відчайдушні спроби зібрати необхідні кошти, Ноу Месталья залишається в незавершеному стані.

Через ці постійні проблеми Королівська федерація футболу Іспанії вирішила виключити стадіон зі списку претендентів на проведення матчів ЧС-2030, повідомляє іспанське видання Cadena SAR.

Читайте також:

Одноклубник Мудрика в Челсі потрапив у серйозний скандал

Гравець клубу Бундесліги може сісти у в'язницю на шість років

АПЛ відреагувала на расистський скандал за участю гравців збірної Аргентини

215
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К