Поділитись:

Ексгравець дніпрян розкрив правду про проблеми з виплатами в Дніпрі-1

Субота, 20 липня 2024, 11:05
292
0
0
Ексгравець дніпрян розкрив правду про проблеми з виплатами в Дніпрі-1

Фото: ФК Дніпро-1

Колишній півзахисник Дніпра-1 Сергій Панасенко не приховує розчарування з приводу зникнення клубу.

За його словами, затримки із виплатами зарплат були постійною проблемою клубу, але футболісти терпіли, сподіваючись на краще. Однак, ситуація погіршилася, і в результаті команда припинила своє існування.

— Незрозуміла ситуація, все було добре. Чудові футболісти, колектив і в один момент — клубу немає. Наприкінці минулого чемпіонату хлопцям обіцяли, що все буде виплачено і єврокубки також. Інвестор зник разом із грошима. Тепер немає ні клубу, ні футболістів. Таке велике місто, як Дніпро, без футбольного клубу — це жерсть.

— У період, коли ви виступали за Дніпро-1, чи були проблеми з виплатами?

— Історія з затримками зарплатні у Дніпрі-1 була завжди й усі про неї знали. Ми могли три місяці не отримувати зарплатню, а потім одразу за два приходили кошти. Або проходить два місяці — можуть одну зарплату дати, по-різному. Ми розуміли й все було солідно.

Коли я прийшов, СК Дніпро-1 тільки відродився. Русол тоді все робив на найвищому рівні й коли я йшов і переді мною була певна заборгованість місяців за чотири, то мені все виплатили. Може, з тими, у кого була вища зарплата, виникали певні труднощі, але в мене була середня зарплатня і все виконали солідно, повний розрахунок зі мною.

— Кажуть, що в часи перебування Дніпра-1 в Другій і Першій лізі Юрій Береза був більше долучений до клубних справ. Ви з ним спілкувались?

— Так, він декілька разів організовував виїзди до свого ресторану на м’ясо. Знаю Юрія Миколайовича та його сина Максима (Максим Береза — почесний президент Дніпра-1). Ось такий тімбілдінг він робив для команди.

Джерело: Український футбол

Читайте також: Лунін все ближче до Челсі: деталі трансферної саги

Маркевич пояснив, чому покинув Карпати

Відомо, хто з українців в АПЛ отримує найбільшу зарплату

Ілля Забарний зацікавив гранд АПЛ з українцем

 

 

292
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К