Поділитись:

Голанд не стримав сміху після влучання м'яча Грілішу в пах (+ВІДЕО)

П'ятниця, 19 липня 2024, 22:17
249
0
0
Голанд не стримав сміху після влучання м'яча Грілішу в пах (+ВІДЕО)

Нападник Манчестер Сіті Ерлінг Голанд не зміг стримати сміх після того, як його товариш по команді Джек Гріліш отримав болючий удар на тренуванні.

Манчестер Сіті активно готується до початку нового сезону Прем'єр-ліги 2024-25, і тренер Пеп Гвардіола докладає всіх зусиль, щоб підготувати своїх зіркових гравців. Голанд і Гріліш, які обидва пропустили Євро-2024, старанно працюють на тренувальному полі, але не забувають і про веселощі. Під час одного з тренувальних вправ, Гріліш зазнав неприємного удару в чутливу область, що викликало бурхливий сміх у Голанда.

Гріліш продемонстрував чудову фізичну форму цього літа та активно ділився своїми досягненнями у соцмережах. Він навіть тренувався на базі Ювентуса, щоб якнайкраще підготуватися до нового сезону після того, як не потрапив до складу збірної Англії на Євро-2024.

Головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола зізнався, що минулий сезон був складним для Гріліша, але висловив впевненість у його поверненні на високий рівень у сезоні 2024-25. Наразі команда готується до передсезонних товариських матчів проти Селтіка, Мілана, Барселони та Челсі.

Читайте також: УПЛ підтвердила виключення Дніпра-1 та розглядає можливі варіанти заміни

Фрідман підтвердив зняття Дніпра-1 з УПЛ та прокоментував майбутнє клубу

Іспанія представила 11 стадіонів для ЧС-2030

Манчестер Юнайтед готовий продати шість основних гравців

Гравці Англії розкритикували Беллінгема через манеру його спілкування

Відомо, чи отримав Реал пропозицію від Челсі щодо Луніна

 

249
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К