Поділитись:

Береза проговорився: Коломойський таки мав стосунок до Дніпра-1

П'ятниця, 19 липня 2024, 13:03
312
0
0
Береза проговорився: Коломойський таки мав стосунок до Дніпра-1

фото СК Дніпро-1

Почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза розповів, що гроші, які клуб мав отримати за трансфери футболістів не дійшли до місця призначення.

«Дніпро-1 - це моя ідея, це моє все, від задуму до реалізації. А всі Русоли, Фрідмани та інші - це лише попутники. Прийдеться знову починати з Другої ліги, бо вони не дали можливість зайти інвестору. Про яке майбутнє клубу можна казати, коли зараз не можемо розібратися з боргами та зрозуміти куди пішли гроші від трансферів? Вони пішли не в клуб, це точно». 

Також Береза розповів про те, що він створив цей клуб, але по ходу розвитку до нього приєднались інші люди, зокрема, в цьому контексті був згаданий Коломойський, стосунок якого до Дніпра-1 раніше заперечувався.

«Хочу сказати наступне: ні Коломойський, ні Русол, ні Фрідман не мають відношення до створення СК Дніпро-1. Потім вони стали партнерами, але створювалося все це без них. За гроші, які зникли, прийдеться відповідати. Чув про можливість відсторонення Русола. А чого лише його, чому не Фрідмана? Хто довів клуб до такого стану? Менеджмент. Треба було жити по грошах», – сказав Береза.

Джерело:  Sport-express

Читайте також: 

Дніпро-1 подав заяву на зняття з чемпіонату, але просить зберегти за ним професійний статус

Сербське ЗМІ вимагає покарання для українського журналіста за його слова про Партизан

Захисник, контракт якого належить Шахтарю, провалив медогляд у новому клубі

312
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К