Поділитись:

Сербське ЗМІ вимагає покарання для українського журналіста за його слова про Партизан

П'ятниця, 19 липня 2024, 12:04
669
0
0
Сербське ЗМІ вимагає покарання для українського журналіста за його слова про Партизан

У медійному просторі Сербії набув популярності емоційний спіч Віктора Вацка про белградський Партизан перед матчами з київським Динамо у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

« Футболісти Динамо повинні вийти на два матчі з цими пі**рами і розмазати їх по газону, закопати на**й під землю. Мені по**й, який футбол покаже Динамо в матчах із Партизаном — футболісти київського Динамо зобов’язані просто на**й знищити цих пі**рів на полі», — сказав Вацко в етері свого ютуб-каналу.

Сербські ЗМІ назвали ці слова "ганьбою", а видання novosti.rs й взагалі закликало терміново відсторонити Вацка від спорту.

«Українські ЗМІ останніми днями багато писали про матчі Динамо з Партизаном, особливо наголошуючи на національній нетерпимості, і більше за всіх це продемонстрував журналіст Віктор Вацко, який вельми відкрито продемонстрував свою ненависть до Партизана і Сербії. Вацко і раніше сіяв ненависть. Таким людям не місце в спорті», — написало видання

Нагадаємо, що перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Динамо - Партизан відбудеться у вівторок, 23 липня, в польському Любліні. Старт гри о 21:00 за київським часом.

Джерело: dynamo.kiev.ua

Читайте також:

Партизан: Ми закликаємо своїх уболівальників не їздити самостійно до Польщі на матч з київським Динамо

Тренер Партизана порівняв київське Динамо з російським клубом

Динамо Київ і Уніон Берлін забили 5 голів на двох (+ВІДЕО)

669
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К