Поділитись:

Вест Гем хоче повернути зіркового гравця з Саудівської Аравії в Прем'єр лігу

П'ятниця, 19 липня 2024, 12:20
188
0
0
Вест Гем хоче повернути зіркового гравця з Саудівської Аравії в Прем'єр лігу

фото: Getty Images

За інформацією The Guardian, Вест Гем веде переговори з Аль-Іттіхад щодо повернення французького півзахисника Н'Голо Канте до Прем'єр-ліги. Як повідомляється, між двома сторонами тривають переговори про угоду вартістю 23 мільйони євро, причому обидві сторони готові укласти угоду.

Після семи років у Челсі Канте переїхав до Саудівської Аравії влітку 2023 року, приєднавшись до іншого французького легіонера Каріма Бензема. Проте після успішної кампанії на Євро-2024 у складі збірної Франції півзахисник продемонстрував, що здатен грати на найвищому рівні.

На пресконференції, яку відвідав Get French Football News, переможець чемпіонату світу 2018 року відкрив двері для повернення в європейський футбол напередодні кінцевої гри Франції в групі Євро-2024 проти Польщі.

«Ні, це ще не кінець. У Саудівській Аравії новий вид футболу, новий досвід. Але я насолоджуюся своїм поверненням [на цей рівень]. Це чудово - повернутися до французької команди, і я зворушений цим. Але це не те питання, яке я ставлю собі сьогодні», - відповів Канте на запитання, чи закінчив він з європейським футболом.

Читайте також: Манчестер Юнайтед вкрав гравця у Реала (+ВІДЕО)

Голова Хмельницького зірвав трансфер захисника до Поділля

188
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К