Поділитись:

Баварія планує продати аж вісім гравців та заробити кругленьку суму

Четвер, 18 липня 2024, 15:20
213
0
0
Баварія планує продати аж вісім гравців та заробити кругленьку суму

фото: Getty Images

Видання kicker повідомляє, що мюнхенська Баварія сподівається отримати до 100 мільйонів євро від продажу гравців цього літа, оскільки планує капітально оновити команду.

Баварія» сподівається продати кількох гравців, щоб допомогти профінансувати капітальний ремонт команди. Серед гравців, яких клуб зацікавлений продати, - Маттіас де Лігт, Джошуа Кімміх, Леон Горецка, Серж Гнабрі, Кінгслі Коман, Альфонсо Девіс, Нусайр Мазрауї й навіть Лерой Сане. У більшості з цих гравців контракти закінчуються або наступного літа, або у 2026 році, і це була б одна з останніх можливостей продати когось із них. 

Мало того, що «Рекордмайстер» отримає хорошу трансферну суму за всіх цих гравців, але більшість з них, окрім Мазрауї та Девіса, заробляють понад 15 млн євро за сезон, а це означає, що вони допоможуть реструктуризувати свою заробітну плату. 

Ці продажі означатимуть, що Баварія може продовжити оновлення складу, до якого зацікавлені Джонатан Тах (Баєр Леверкузен), Дезіре Дуе (Ренн), Хаві Сімонс (ПСЖ) та Дані Олмо (РБ Лейпциг).

Цього літа Баварія вже уклала три угоди з Міхаелем Олізе (Крістал Пелас), Хірокі Іто (Штутгарт) та Жоау Палінья (Фулгем).

Читайте також: Наставник Жирони відреагував на чутки про трансфер Довбика

Арсенал Зінченка представив нову форму з унікальним африканським мотивом (+ВІДЕО)

213
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К