Поділитись:

Тренер Тоттенгема відповів, чи очолить він збірну Англії

Четвер, 18 липня 2024, 11:50
161
0
1
Тренер Тоттенгема відповів, чи очолить він збірну Англії

фото: Getty Images

Коуч Тоттенгема Анге Пастекоглу відповів на чутки, що пов'язують його з вакантною посадою тренера збірної Англії.

Пастекоглу - одне з кількох імен, пов'язаних з цією посадою після того, як Гарет Саутгейт пішов у відставку після жахливого фіналу Чемпіонату Європи 2024 року.

У фіналі збірна Англії поступилась Іспанії з рахунком 2:1, що стало другою поразкою Саутгейта у фінальній частині чемпіонату Європи після поразки від Італії на власному полі три роки тому.

Як повідомляється, FA спостерігала за Пастекоглу протягом декількох років, а технічний директор Джон Макдермотт давно захоплювався тактичною кмітливістю австралійця.

58-річний тренер має великий досвід тренерської роботи на міжнародному рівні. Він привів Австралію до перемоги в Кубку Азії 2014/15, і його дивовижне резюме привернуло увагу FA.

Однак Пастекоглу підтвердив свою відданість Тоттенгему, спростувавши чутки про те, що він стане наступником Саутгейта на посаді тренера збірної Англії.

«Я - наставник Тоттенгема, і я не хочу нічого іншого, окрім як принести успіх цьому футбольному клубу, і поки я цього не зроблю, немає сенсу думати про щось інше», - сказав Анге в інтерв'ю Sky Sports News.

Читайте також: Відомий журналіст жорстко розкритикував Реброва

Коноплянка назвав клуб, у який він «пішки пішов би» завершувати кар'єру

161
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К