Поділитись:

Офіційно: Мирон Маркевич залишив Карпати

Четвер, 18 липня 2024, 09:11
215
0
0
Офіційно: Мирон Маркевич залишив Карпати

фото ФК Карпати

Мирон Маркевич підтвердив інформацію про те, що він залишив Карпати та розповів про плани на майбутнє

– Скажу так: я відійшов. Але продовжую активний спосіб життя. Роблю пробіжки, по три рази в тиждень граю у футбол. Якщо граю за ветеранів два тайми по сорок хвилин, то я себе дуже добре почуваю. Тож якщо побачу, що комусь потрібен, то нема питань. Охоче беру участь у ветеранських та виставкових матчах, отримуючи від цього задоволення. У суботу гратиму у матчі ветеранів Карпат проти наших військових.

Взагалі у мене є чим зайнятися. Думаю найближчим часом вибратися на Схід, а також завітати до мого улюбленого Харкова. А Карпатам я бажаю успіху. Дякую усім, з ким працював – і клубу, і футболістам, і тренерам, які мені допомагали. Особливо своєму синові Остапу, який мені дуже допоміг, коли в цьому була потреба.

Нагадаємо, що Маркевич очолив Карпати влітку 2023 року. Відтоді «леви» провели під його керівництвом 29 матчів, з яких 20 виграли, 5 зіграли внічию та зазнали 4 поразки. Окрім того, під керівництвом Мирона Богдановича Карпати стали другими у Першій лізі, завдяки чому повернулись до УПЛ.

Джерело: UA-Футбол.

Читайте також:

Гравець Дніпра-1 може приєднатись до українця в Англії

Легендарний український футболіст оголосив про завершення кар'єри (+ВІДЕО)

Бабич: Я скучив за Одесою, а тому, як-то кажуть, настав час повертатись

215
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К