Поділитись:

Михайленко повідомив про травму одного з основних гравців збірної України

Середа, 17 липня 2024, 17:00
221
0
0
Михайленко повідомив про травму одного з основних гравців збірної України

фото УАФ

Наставник збірної України U-19 Дмитро Михайленко розповів в коментарі пресслужбі УАФ про підготовку до матчу проти Норвегії U-19.

– Кожна окрема гра на Євро – окрема історія, всі суперники грають по-різному. Норвежці діють у дуже агресивному стилі, високо пресингують, це атлетична команда, яка грає у високому темпі й не дозволяє довго контролювати мʼяч. 

Нам важливо розуміти, як ми хочемо проходити їх тиск. Тренери виконають свою роботу, що стосується тактичної підготовки, тому залишиться психологічне та емоційне налаштування команди. 

Ми провели хороше тренування, не займався лише Геннадій Синчук. Йому буде важко відновитися до наступної гри – у нього пошкодження коліна і ми поки не розуміємо, наскільки воно серйозне. Всі інші готуються до гри.

Це лобова гра і для нас, і для Норвегії. Тому всі виходитимуть на матч перемагати. Відчуваємо, що за нашими виступами слідкують в Україні, підтримують та вболівають. Тому дуже добре розуміємо, для кого граємо.

Нагадаємо, що в першому турі групового етапу Євро-2024 (U-19) збірна України U-19 зіграла внічию з Північною Ірландією (0-0), а Норвегія програла Італії (1-2). Матч Норвегія — Україна відбудеться в четвер, 18 липня. Старт гри о 17:30 за київським часом.

Читайте також:

Легендарний український футболіст оголосив про завершення кар'єри (+ВІДЕО)

Львівські Карпати залишились без головного тренера напередодні старту УПЛ

Директор Діназа підтвердив наявність нових інвесторів та розповів, чи пов'язані вони із Десною

221
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К