Поділитись:

Гравець збірної Аргентини слізно вибачився за расистські образи (+ФОТО)

Середа, 17 липня 2024, 11:50
385
0
0
Гравець збірної Аргентини слізно вибачився за расистські образи (+ФОТО)

фото: Getty Images

Півзахисник збірної Аргентини й Челсі Енцо Фернандес перепросив за расистську пісню про збірну Франції, яку він співав з партнерами по національній команді під час святкування перемоги на Кубку Америки-2024.

В тексті пісні були наступні слова: «Вони грають за Францію, але вони всі родом з Анголи! Вони трахаються з трансами, як гей Мбаппе. Їхня мама з Нігерії, а тато з Камеруну. Але в паспорті написано – французи!»

«Хочу щиро перепросити за відео, опубліковане у моєму інстаграмі під час святкувань збірної. Пісня містить дуже образливу лексику, і цим словам абсолютно немає виправдань.

 

Я виступаю проти дискримінації в усіх формах і прошу вибачення за таке охоплене ейфорією святкування перемоги на Кубку Америки. Це відео, цей момент, ці слова не відображають ні моїх переконань, ні мого характеру.

 

Мені щиро шкода».

Після цього інциденту від Фернандеса в інстаграмі відписалися низка партнерів по Челсі. Йдеться про 7 французів: Крістофера Нкунку, Леслі Уґочукву, Акселя Дісасі, Мало Гюсто, Бенуа Бадьяшіля, Маланга Сарра та Веслі Фофана, а також про бельгійця Ромео Лавіа.

Читайте також: Відомий наставник порівняв найкращого, на його думку, тренера Євро з Блохіним

Десна близька до відродження на базі клубу Першої ліги

385
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К