Поділитись:

Поліцейські можуть примусово доставляти футболістів до ТЦК

Середа, 17 липня 2024, 11:21
232
0
0
Поліцейські можуть примусово доставляти футболістів до ТЦК

фото ілюстративне

З 17 липня в Україні поліцейським дозволено доставляти військовозобов'язаних чоловіків віком від 18 до 60 років до ТЦК, які порушують закон про мобілізацію.

Примусове доставлення до ТЦК не уникнутти й футболістам, які перебувають у розшуку через те, що своєчасно не оновили свої військово-облікові дані.

Нагадаємо, військовозобов'язані українці (чоловіки віком від 18 до 60 років) мали приблизно два місяці для того, щоб оновити свої військово-облікові дані в ТЦК (або через додаток «Резерв+» та в Центрах надання адміністративних послуг). За даними Міністерства оборони України, станом на 15 липня 2024 року понад 4 млн українців оновили свої військово-облікові дані.

Решта військовозобов'язаних українців (за даними члена комітету Верховної Ради з регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР Олег Синютка це близько 6-7 млн) не встигли оновити дані. Законопроєкт про продовження терміну рада не розглядає.

Таким чином, тепер поліція має доставляти до ТЦК для поновлення військово-облікових громадян, які порушують правила мобілізації та військового обліку. 

Читайте також: Відомий наставник порівняв найкращого, на його думку, тренера Євро з Блохіним

Десна близька до відродження на базі клубу Першої ліги

232
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К