Поділитись:

Гарет Саутгейт прокоментував свій відхід зі збірної Англії

Вівторок, 16 липня 2024, 21:34
139
0
0
Гарет Саутгейт прокоментував свій відхід зі збірної Англії

Фото: УЄФА

Колишній головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт написав зворушливе повідомлення після новини про його відхід з посади наставника національної команди.

«Для мене, як гордого англійця, було честю всього мого життя грати за збірну Англії та керувати нею. Для мене це значило все, і я віддавав цьому всі свої сили. Але настав час змін і нового розділу. Недільний фінал у Берліні проти Іспанії став моєю останньою грою як менеджера збірної Англії.

 

У нас найкращі вболівальники в світі, і їх підтримка значить для мене все. Я вболівальник збірної Англії і завжди ним буду. Я з нетерпінням буду спостерігати і святкувати, як гравці продовжують створювати ще більше особливих спогадів, об'єднувати та надихати націю, як ми знаємо, вони можуть. Дякую, Англіє, за все», — наводить слова Саутгейта журналіст Бен Джейкобс.

Нагадаємо, 14 липня відбувся фінальний матч чемпіонату Європи 2024 року, в якому зустрічалися збірні Іспанії та Англії. Гра проводилася на стадіоні «Олімпіаштадіон» у Берліні. Збірна Іспанії здобула перемогу з рахунком 2:1. Таким чином, Іспанія стала переможцем чемпіонату Європи, а національна команда Англії зазнала другої поспіль поразки у фіналі Євро. Гарет Саутгейт очолював збірну Англії з 2016 року.

Читайте також:

Беллінгем розповів, що відчуває після поразки в фіналі Євро-2024

Ліверпуль готується викласти 130 мільйонів за німецьких гравців

Екснаставник Челсі претендує на пост тренера збірної Англії

 

139
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К