Поділитись:

Ексгравець Карпат: Маркевич дуже зарозуміла людина, яка чує тільки себе

Вівторок, 16 липня 2024, 11:34
166
0
0
Ексгравець Карпат: Маркевич дуже зарозуміла людина, яка чує тільки себе

фото ФК Карпати

Вже колишній гравець львівських Карпат Єгор Демченко розповів про те, як пройшов минулий сезон та в чому були головні складності під час перебування у складі "левів".

- Привіт Єгоре, як би ти оцінив минулий сезон?

- Ну задача була стати чемпіонами, ми з нею не впорались, хоча в цілому у класі підвищились, тому можна сказати що сезон був непоганий для команди.

- Напевно, головною причиною чому ви не стали чемпіонами стали дві поразки Інгульцю. І, як бачимо, тепер Лупашко працює у структурі Карпат. Як вважаєш, вони вас повністю переграли тоді?

- Ми втратили 8 очок відриву, не тільки в цих двох матчах, але це багато що вирішило. Однак моя особиста думка – по грі Інгулець були кращі за нас!

- Виходить, що не все вирішують гроші? Бо Карпати провели масштабну трансферну компанію.

- Ну зараз такий час, що вже майже всі команди намагаються грати в комбінаційний футбол, грати через пас, звичайно що гроші багато що вирішують, але не все.

- Ти працював під керівництвом дуже відомого для українського вболівальника тренера, Мирона Маркевича, сподобалось?

- Ну якщо чесно, то очікування в мене були інші, відношення до футболістів було не на найвищому рівні, і від Остапа Мироновича також.

- Остап Миронович? У нього було багато повноважень? Я до речі помічав під час перегляду матчів, що саме він диригував гравцями на полі.

- В нього було дуже багато повноважень, поваги до гравців в нього майже не було, це дуже високомірна людина, яка чує тільки себе і все.

- А як би ти оцінив свої виступи? Ти з'явився майже в усіх матчах, але переважна більшість, це виходи з лавки запасних. Однак своїми діями, коли виходив на заміну, ти не раз допоміг команді перемогти або вирвати нічию.

- Ну звичайно я міг зіграти й краще, але коли виходив віддавався на всі 100%. Десь забив, десь віддав передачу, десь пенальті заробив, а мені просто не давали шансу. Одного разу, весною вийшов у старті, коли перемогли Полтаву з рахунком 1-0, непогано зіграв, навіть Мирон Маркевич наголосив на цьому в інтерв’ю, однак наступну гру знову на заміні. І так було багато разів, бо мене весь тиждень могли награвати у складі, а в день гри змінювали рішення. Може я фізично десь не на високому рівні був готовий, але свої 60-70 хвилин я міг нормально витримати.

- Я чув, що на тебе НЕ розраховують у Карпатах, це правда? Що в тебе зараз, чим займаєшся?

- Так, це правда. Мені навіть не дозволяли тренуватись в загальній групі, я працював окремо від команди. І не розумію чим я заслужив таке відношення до себе! Зараз працюю індивідуально, займаюсь пошуком команди.

Джерело: Камон, Плей

Читайте також:

Михайленко: Ми намагалися вирвати перемогу, навіть ціною травм, пошкоджень, тиснули до кінця

Президента ексклубу УПЛ звинувачують у вимаганні хабаря

Ротань: На Олімпіаді не буде жодної легкої прогулянки

166
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К