Поділитись:

Ключовий гравець Барселони пропустить матч з Реалом

Середа, 25 жовтня 2023, 16:06
303
0
0
Ключовий гравець Барселони пропустить матч з Реалом

Фото: GettyImages

RAC1 повідомляє, що ключовий півзахисник Барселони Педрі остаточно пропустить матч проти мадридського Реала через травму, що може стати величезним ударом для Барселона.

 

Педрі перебував в лазареті з кінця серпня через травму стегна. Очікувалося, що півзахисник повернеться з лікарняного ліжка невдовзі після міжнародної перерви, але цього не сталося.

Хоча Хаві стверджує, що рецидиву в його одужанні не було, Педрі ще не тренувався з першою командою за чотири дні до Ель-Класіко.

Однак тепер RAC1 стверджує, що Педрі остаточно не зможе взяти участь у матчі проти підопічних Карло Анчелотті, що стане серйозною проблемою для каталонців.

Незважаючи на те, що за останні пару місяців Барселона добре грала без Педрі, не можна заперечувати якість і цінність, яку він додає команді Хаві.

Його участь у такому важливому матчі, як перше Ель-Класіко сезону, мала б вирішальне значення для шансів Барси.

Однак Хаві і компанія знову будуть змушені обійтися без 20-річного футболіста, коли в суботу, 28 жовтня, Реал Мадрид завітає на Монтжуїк у гості до Барси.

У звіті також надається інформація про стан інших травмованих гравців, стверджуючи, що Рафінья, Роберт Левандовский та Френкі де Йонг мають певні шанси відновитися до Класіко.

Серхі Роберто та Жюль Кунде вже точно вибули надовго, і тепер, схоже, Барселоні також доведеться обійтися без Педрі.

Читайте також: 😲Прес-секретар Барселони розніс Вінісіуса Жуніора - Це не расизм, він заслуговує на ляпаса за те, що поводиться як клоун

😥Помер віце-президент мадридського Реала Фернандес Тапіас

Барселона вирішила продати свого таланта

303
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К