Поділитись:

Новачок Серії А намагається переманити зіркових гравців

Неділя, 14 липня 2024, 14:15
249
0
0
Новачок Серії А намагається переманити зіркових гравців

Фото: GettyImages

Комо прагне підписати Мемфіса Депая з Атлетіко Мадрид та Антоні Марсьяля з Манчестер Юнайтед, які наразі є вільними агентами, повідомляє інсайдер Ніколо Скіра.

Також, Хосе Рейна переходить до Комо з Вільярреала. 41-річний воротар уклав угоду на один сезон з італійським клубом, після закінчення контракту зі Вільярреалом, за який він зіграв два матчі у Ла Лізі минулого сезону. Рейна раніше виступав у Серії А за Наполі, Мілан та Лаціо.

Комо, який наступного сезону зіграє у Серії А під керівництвом ексгравця Арсенала, Челсі та Барселони Сеска Фабрегаса, також цікавиться підписанням Альберто Морено. Згідно з інформацією від Фабріціо Романо, клуб веде переговори з 32-річним колишнім захисником Ліверпуля щодо його переходу на правах вільного агента, після того, як він виступав за Вільярреал минулого сезону.

Крім того, Комо активно веде перемовини з Рафаелем Вараном, колишнім захисником Реала та Манчестер Юнайтед, який також згоден на перехід до італійського клубу за інформацією Фабріціо Романо. Укладання контракту очікується протягом кількох днів, після чого футболіст пройде медичний огляд у своїй новій команді.

Читайте також: Відомо, хто замінить Дніпро-1 в УПЛ та єврокубках

Карпати ведуть переговори з перспективним бразильським оборонцем

УАФ презентувала нову форму збірної України на Олімпійські ігри (+ФОТО)

Український вінгер отримав нагороду «Гол місяця» в чемпіонаті Чехії (+ВІДЕО)

Гравці збірної Англії можуть заробити мільярд після перемоги на Євро

249
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К