Поділитись:

АПЛ: прогноз Конкурента на 10-й тур

Автор: Сергій Мозолюк |
Четвер, 26 жовтня 2023, 19:00
179
0
0
АПЛ: прогноз Конкурента на 10-й тур

Фото: GettyImages

10-й тур англійської Прем'єр-ліги 2023/24 обіцяє бути цікавим і непередбачуваним, адже команди борються за свої позиції в таблиці. Найбільш очікувані матчі - манчестерське дербі між Юнайтед і Сіті, протистояння Челсі з Михайлом Мудриком проти Брендорда з Єгором Ярмолюком, Ілля Забарний та його Борнмут прийматимуть Бернлі, Евертон з Віталієм Миколенком поїде до Вест Гема, а Олександр Зінченко з Арсеналом прийматимуть Шеффілд Юнайтед. Також ви можете спрогнозувати результати матчів тут. Пропонуємо вашій увазі наші прогнози на всі матчі: 

 

Крістал Пелас - Тоттенгем

П'ятниця, 27 жовтня, 22:00.

Першим матчем 10-го туру англійської Прем'єр-ліги стане зустріч між Крістал Пелас і Тоттенгемом. Крістал Пелас непогано розпочав сезон, адже вони знаходяться на одинадцятому місці з 12 очками. Тоттенгем є лідером ліги маючи 23 очки, вигравши сім і звівши внічию два матчі. Вони мають одні з найкращих показників в захисті в, пропустивши лише вісім м'ячів.

Букмекери вважають Тоттенгем фаворитом з коефіцієнтом 1,82.

Ми вважаємо, що Тоттенгем переможе:

Перемога Тоттенгема - 13%. 
Нічия - 30%. 
Перемога Крістал Пелас - 57%.

 

 

Челсі - Брентфорд

 

Субота, 28 жовтня, 14:30.

Другим матчем стане лондонське дербі між Челсі та Брентфордом. Челсі посідає десяте місце з 12 очками, вигравши три, зігравши внічию тричі і програвши три матчі. Вони забили тринадцять і пропустили дев'ять м'ячів. Брентфорд посідає чотирнадцяте місце з 10 очками, вигравши двічі, зігравши внічию чотири і програвши три. Вони забили чотирнадцять і пропустили дванадцять м'ячів.

Букмекери вважають Челсі фаворитом з коефіцієнтом 1,68.

Ми вважаємо, що Челсі не програє:

Перемога Челсі - 13%. 
Нічия - 30%. 
Перемога Брентфорда - 57%.

 

 

Борнмут - Бернлі

 

Субота, 28 жовтня, 17:00.

Третім матчем буде битва аутсайдерів між Борнмутом і Бернлі. Борнмут посідає дев'ятнадцяте місце з 3 очками, зігравши внічию три і програвши шість матчів. Вони забили шість і пропустили двадцять м'ячів. Бернлі посідає вісімнадцяте місце з чотирма очками, вигравши один, зігравши внічию і програвши сім матчів. Вони забили сім і пропустили двадцять три м'ячі.

Букмекери вважають Борнмут фаворитом з коефіцієнтом 2,19.

Ми вважаємо, що буде бойова нічия:

Перемога Борнмута - 32%. 
Нічия - 34%. 
Перемога "Бернлі" - 33%.

 

 

Арсенал - Шеффілд Юнайтед

 

Субота, 28 жовтня, 17:00.

Четвертим матчем 10-го туру англійської Прем'єр-ліги стане протистояння між Арсеналом та Шеффілд Юнайтед. Арсенал посідає друге місце з 21 очком, вигравши шість і звівши внічию три матчі. Вони забили вісімнадцять і пропустили вісім м'ячів. Шеффілд Юнайтед посідає двадцяте місце з одним очком, зігравши внічию і програвши вісім матчів. Вони забили сімі пропустили двадцять чотири м'ячі.

Букмекери вважають Арсенал фаворитом з коефіцієнтом 1,15.

Ми вважаємо, що Арсенал впевнено переможе:

Перемога Арсенала - 81%. 
Нічия - 12%. 
Перемога Шеффілд Юнайтед - 7%.

 

 

Вулвергемптон - Ньюкасл Юнайтед

 

Субота, 29 жовтня, 19:30.

П'ятим матчем буде гра між Вулвергемптоном та Ньюкаслом. Вулвергемптон" посідає дванадцяте місце з 11 очками, здобувши три перемоги, двічі зігравши внічию і програвши чотири гри. Вони забили одинадцять і пропустили п'ятнадцять м'ячів. Ньюкасл Юнайтед посідає шосте місце з 16 очками, вигравши п'ять, зігравши внічию і програвши тричі. Вони забили двадцять чотири і пропустили дев'ять м'ячів.

Букмекери вважають Ньюкасл Юнайтед фаворитом з коефіцієнтом 1,79.

Ми вважаємо, що Ньюкасл Юнайтед не програє:

Перемога Вулверхемптона - 18%.
Нічия - 35%. 
Перемога Ньюкасла - 47%. 

 


Вест Гем - Евертон

 

Неділя, 29 жовтня, 16:00.

Шостим матчем стане поєдинок між Вест Гемом та Евертоном. Вест Гем посідає дев'яте місце з 14 очками, вигравши чотири, зігравши внічию два і програвши три матчів. Вони забили шістнадцять і пропустили шістнадцять м'ячів. Евертон посідає шістнадцяте місце з сімома очками, вигравши два, зігравши внічию і програвши шість матчів. "Іриски" забили дев'ять і пропустили чотирнадцять м'ячів.

Букмекери вважають Вест Гем фаворитом з коефіцієнтом 2,12.

Ми вважаємо, що Вест Гем переможе:

Перемога Вест Гема - 44%. 
Нічия - 26%. 
Перемога Евертона - 30%.

 


Астон Вілла - Лутон Таун

 

Неділя, 29 жовтня, 17:00.

Сьомим матчем 10-го туру англійської Прем'єр-ліги стане зустріч між Астон Віллою та Лутон Таун. Астон Вілла посідає п'яте місце з 19 очками, вигравши шість, зігравши внічию і програвши два матчі. Вони забили двадцять три і пропустили тринадцять м'ячів. Лутон Таун посідає сімнадцяте місце з 5 очками, вигравши один, зігравши двічі внічию і програвши шість матчів. Вони забили вісім пропустили сімнадцять м'ячів.

Букмекери вважають Астон Віллу фаворитом з коефіцієнтом 1,28.

Ми вважаємо, що Астон Вілла переможе:

Перемога Астон Вілли - 51%. 
Нічия - 19%. 
Перемога Лутон Таун - 30%.

 

 

Брайтон - Фулхем

 

Неділя, 29 жовтня, 17:00.

Восьмим матчем стане гра між Брайтоном і Фулхемом. Брайтон йде на сьомому місці з 16 очками, вигравши п'ять, зігравши внічию і програвши три матчі. Вони забили двадцять два і пропустили вісімнадцять м'ячів. Фулхем посідає тринадцяте місце з 11 очками, вигравши три, зігравши внічию два і програвши чотири матчі. Вони забили вісім і пропустили п'ятнадцять м'ячів.

Букмекери вважають Брайтон фаворитом з коефіцієнтом 1,56.

Ми вважаємо, що Брайтон не програє:

Перемога Брайтона - 45%. 
Нічия - 32%. 
Перемога Фулхема - 24%.

 

 

Ліверпуль - Ноттінгем Форест

 

Неділя, 29 жовтня, 17:00.

Дев'ятим матчем стане поєдинок між Ліверпулем і Ноттінгем Форест. Ліверпуль посідає четверте місце з 20 очками, вигравши шість, двічі зігравши внічию і програвши один матч. Вони забили двадцять і пропустили дев'ять м'ячів. Ноттінгем Форест посідає п'ятнадцяте місце з 10 очками, вигравши два, зігравши внічию чотири і програвши три гри. Вони забили десять і пропустили дванадцять м'ячів.

Букмекери вважають Ліверпуль фаворитом з коефіцієнтом 1,31.

Ми вважаємо, що перевага буде на стороні Ліверпуля:

Перемога Ліверпуля - 57%. 
Нічия - 30%. 
Перемога Ноттінгем Форест - 12%.

 


Манчестер Юнайтед - Манчестер Сіті

 

Неділя, 29 жовтня, 18:30.

Десятим і заключним матчем 10-го туру англійської Прем'єр-ліги стане манчестерське дербі між Юнайтед і Сіті. Юнайтед посідає восьме місце з 15 очками, вигравши п'ять, і програвши чотири гри. Вони забили одинадцять і пропустили тринадцять м'ячів. Сіті йде на другому місці з 21 очком, вигравши сім, і програвши два поєдинки. Вони забили дев'ятнадцять і пропустили сім м'ячів.

Букмекери вважають Сіті фаворитом з коефіцієнтом 1,77.

Ми вважаємо, що Сіті не програє:

Перемога Сіті - 35%. 
Нічия - 19%. 
Перемога Юнайтед - 45%.

179
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К