Поділитись:

Англійські гранди націлилися на Віктора Циганкова

Субота, 13 липня 2024, 16:17
165
0
0
Англійські гранди націлилися на Віктора Циганкова

Джерело фото: https://x.com/GironaFC_Engl/status/1809302298683752955

Майбутнє вінгера Жирони Віктора Циганкова залишається невизначеним, оскільки два англійські клуби, Манчестер Юнайтед і Астон Вілла, проявляють зацікавленість у його трансфері. Про це повідомив журналіст Марк Бернад Суельвес з видання AS.

Хоча жоден з клубів ще не зробив офіційної пропозиції, вони вже зв'язалися з оточенням і агентом Циганкова, щоб повідомити про свої наміри. Раніше також повідомлялося про інтерес Арсенала до українця.

Жирона хотіла б зберегти Віктора і продовжити з ним контракт, оскільки головний тренер Мічел Санчес розраховує на нього як на ключового гравця. Однак, клаусула в розмірі 30 мільйонів євро робить ситуацію ризикованою для каталонців.

Циганков дав слово залишитися з Жироною під час передсезонної підготовки, але тренери Манчестер Юнайтед і Астон Вілли - Ерік тен Гаг та Унаї Емері - висловили свою зацікавленість у ньому.

Обидва англійські клуби гратимуть у єврокубках у новому сезоні: Манчестер Юнайтед у Лізі Європи, а Астон Вілла - у Лізі чемпіонів. Це дуже важливо для Віктора.

Джерело: AS

Читайте також: Батько Ламіна Ямала: Мій син - кращий у всьому, він благословенний Богом

Лунін: Я довів, що можу бути першим номером у Реалі

Два гранди вступили у боротьбу за Довбика

165
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К