Поділитись:

Ексгравець збірної Франції опублікував дивне відео з в'язниці

Субота, 13 липня 2024, 09:52
243
0
0
Ексгравець збірної Франції опублікував дивне відео з в'язниці

фото: Getty Images

Колишній лівий захисник МЮ, Ювентуса та збірної Франції Патріс Евра відреагував на повідомлення про те, що його засудили до умовного тюремного ув'язнення, опублікувавши відео в Instagram.

Стало відомо, що Евра був засуджений до 12-місячного умовного тюремного ув'язнення за те, що протягом двох років залишав свою сім'ю. Ексзахисник Манчестер Юнайтед заборгував 1 млн доларів аліментів своїй колишній партнерці Сандрі.

На додаток до умовного покарання Евра має сплатити 4000 євро за моральну шкоду та 2000 євро за судові витрати. 43-річний чоловік подав апеляцію на вирок і, судячи з його реакції в Instagram, не сприймає справу надто серйозно.

У перуці афро, помаранчевому комбінезоні ув'язненого, з великим ланцюгом зі знаком долара і зубними решітками, зі скутими наручниками руками, Евра грає в баскетбол на майданчику.

«Вони повинні посадити мене до в'язниці, тому що я ламав інтернет», - каже француз.

Адвокат Еври підтвердив Le Parisien, що колишній професіонал заперечує претензії своєї колишньої партнерки, стверджуючи, що він забезпечив її квартирою і будинком з басейном. З того часу він живе далі й має двох дітей від Марго Олександри, хоча його розлучення ще не завершене.

Читайте також: Сікан назвав гравця, якого вважає своїм кумиром

Німецькі ЗМІ звинувачують збірну Англії в шахрайстві

243
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К