Поділитись:

Іспанці хочуть помститися зірці збірної Англії

Субота, 13 липня 2024, 10:20
356
0
1
Іспанці хочуть помститися зірці збірної Англії

фото: Getty Images

Іспанія прагне здобути перемогу над Коулом Палмером, коли вони зіграють з «Трьома левами» фіналі Євро.

Малоймовірно, що Палмер вийде в фіналі, але якщо зірка Челсі опиниться на полі в будь-який момент, він може раптово стати мішенню для деяких гравців збірної Іспанії. Палмер нажив собі кількох ворогів, коли зіграв проти Іспанії у фіналі чемпіонату Європи U21 минулого літа, спровокувавши бійку між гравцями обох команд після того, як зробив жест у бік іспанської лавки запасних.

Палмер розлютив гравців збірної Іспанії, коли святкував перед лавкою запасних після того, як забив єдиний гол у торішньому фіналі U21. Почалася бійка, і тренер збірної Англії Ешлі Коул був вилучений, а іспанський гравець Серхіо Гомес розкритикував тодішнього аса Ман Сіті.

«Він не хотів перепросити або щось подібне, як деякі інші його товариші по команді», - сказав Гомес, товариш Палмера по команді в той час.

За даними AS, іспанці були «зведені з розуму зарозумілим ставленням» Палмера, яке вони не забули. Тож іспанці, вочевидь, з нетерпінням чекають на шанс помститись.

У матчі в Берліні чудова збірна Іспанії Луїса де ла Фуенте зійдеться з «Трьома левами» Саутгейта, командою, сповненою величезного таланту, але поки що не здатною показати свій найкращий футбол. А для Палмера це шанс здобути перемогу над Іспанією другий рік поспіль.

Читайте також: Сікан назвав гравця, якого вважає своїм кумиром

Німецькі ЗМІ звинувачують збірну Англії в шахрайстві

356
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К