Поділитись:

Гравець МЮ нарешті помирився з тренером

П'ятниця, 12 липня 2024, 23:18
188
0
0
Гравець МЮ нарешті помирився з тренером

фото: Манчестер Юнайтед

Другу половину минулого сезону англієць Джейдон Санчо провів в оренді в дортмундській Боруссії після того, як заявив у соціальних мережах, що його зробили «цапом-відбувайлом» після критики з боку тренера Еріка тен Хага.

Вінгер Санчо, який обійшовся Юнайтед у 73 мільйони фунтів стерлінгів, коли перейшов з Дортмунда в липні 2021 року, не грав за «червоних дияволів» з моменту домашньої перемоги над Ноттінгем Форест (3:2) в серпні минулого року.

«Джейдон Санчо повернувся до тренувань у середу після оренди в дортмундській Боруссії у другій половині минулого сезону», - повідомляє клубний сайт Юнайтед.

За інформацією агентства PA, Тен Хаг, який заявив, що Санчо був зарахований до складу перед виїзною грою Арсеналу в минулому сезоні через незадовільну підготовку, провів позитивну зустріч з гравцем на тренувальній базі клубу в Керрінгтоні.

Зрозуміло, що Санчо обміркував минулі проблеми, і обидва чоловіки погодилися підвести риску під ситуацією і рухатися далі.

Санчо не поїде до Норвегії на перший передсезонний товариський матч Юнайтед проти Русенборга, оскільки відновив тренування на кілька днів пізніше, ніж інші гравці.

Читайте також: Тренер Олександрії був змушений заплатити Чорноморцю пристойну суму

Ексгравець збірної України назвав реальну ціну за Шапаренка

188
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К