Поділитись:

Німецькі ЗМІ звинувачують збірну Англії в шахрайстві

П'ятниця, 12 липня 2024, 23:40
295
0
0
Німецькі ЗМІ звинувачують збірну Англії в шахрайстві

фото: Getty Images

Німецькі ЗМІ звинуватили Англію у «шахрайстві» на шляху до фіналу Євро-2024.

Англія поки що не дуже вражає на Євро-2024, незважаючи на вихід до фіналу, у півфіналі проти Нідерландів їм допомогло сумнівне суддівське рішення про призначення пенальті. А німецьке видання BILD звинуватило «трьох левів» у шахрайстві на шляху до фіналу напередодні гри проти Іспанії.

Як повідомляє Daily Mail, у їхньому матеріалі йдеться про наступне: «Лише два дні залишилося до фіналу 17-го чемпіонату Європи між Іспанією та Англією, який відбудеться на берлінському Олімпійському стадіоні.

Все стане зрозуміло: в той час як англійці нечесним шляхом пробилися до фіналу, іспанці вражали протягом усього турніру».

Англії справді дуже пощастило, що вона зрівняла рахунок у матчі проти Нідерландів після голу Хаві Сімонса. Нога Гаррі Кейна зіткнулася з ногою Дензела Дамфріса після навісного удару, і арбітр Фелікс Цвайєр призначив пенальті, а гол Оллі Воткінса у компенсований час другого тайму забезпечив їм місце у фіналі.

У неділю, 12 липня, в Берліні на стадіоні Олімпіаштадіон «Три леви» зіграють зі збірною Іспанії, яка прагне виграти свій перший титул з часів Чемпіонату світу 1966 року.

Читайте також: Ексгравець збірної України назвав реальну ціну за Шапаренка

Лунін про Мбаппе: Я хочу дізнатись, яка він особистість

295
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К