Поділитись:

Бекхем розпочне співпрацю з оздоровчим брендом

П'ятниця, 12 липня 2024, 22:21
91
0
0
Бекхем розпочне співпрацю з оздоровчим брендом

фото: Getty Images

Співвласник футбольного клубу Інтер Маямі Девід Бекхем має намір інвестувати в оздоровчий бренд разом із колишнім науковцем NASA.

Колишня зірка Манчестер Юнайтед протягом багатьох років був плідним у розширенні своєї бізнес-імперії: від партнерства з «Адідас» до парфумів, віскі та моди, серед іншого. Зараз біотехнологічна компанія Prenetics оголосила, що 49-річний футболіст є стратегічним інвестором, співзасновником і послом бренду здоров'я IM8, повідомляє Indy100.

Ексгравець Реала сказав: «Їхні поради [Prenetics] мали вирішальне значення для мого здоров'я та благополуччя».

Денні Йонг, генеральний директор і співзасновник компанії, додав:

«Девід уособлює цінності дисципліни, командної роботи та здоров'я... У нас є унікальна можливість зробити значний внесок в індустрію здоров'я та благополуччя споживачів».

У звіті додається, що подробиць про IM8 небагато, і він був розроблений неназваним колишнім головним науковим співробітником Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA). Бекхем, безумовно, продовжує працювати ще довго після завершення своєї культової футбольної кар'єри.

Бекхем, який також співпрацює з такими компаніями, як Sands, Maserati, Panini та Guild eSports, бачить, як його Інтер Маямі зіграє з Торонто, прагнучи повернутися на вершину Східної конференції Головної футбольної ліги.

Читайте також: Лунін про Мбаппе: Я хочу дізнатись, яка він особистість

Акторка дорослого кіно дала дуже пікантну обіцянку Ямалу (+ФОТО)

91
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К