Поділитись:

На Євро-2024 можуть вручити шість «Золотих бутс»

П'ятниця, 12 липня 2024, 15:40
544
0
0
На Євро-2024 можуть вручити шість «Золотих бутс»

Фото: Google

Збірна Англії знову вийшла у фінал Чемпіонату Європи, цього разу їм належить зіграти проти Іспанії у Берліні. А завдяки зміні правил від УЄФА, капітан англійців Гаррі Кейн має серйозні шанси отримати «Золоту бутсу» найкращого бомбардира турніру.

Кейн має у своєму активі три голи, розділяючи перше місце з Дані Ольмо (Іспанія), Коді Гакпо (Нідерланди), Джамалом Мусіалою (Німеччина), Жоржем Мікаутадзе (Грузія) та Іваном Шранцом (Словаччина).

Раніше УЄФА планувала визначати переможця «Золотої бутси» за кількістю результативних передач та часом, проведеним на полі, у випадку рівності голів. Це б віддало перевагу Ольмо. Однак, тепер організатори Євро-2024 оголосили, що престижну нагороду буде розділено між усіма найкращими бомбардирами.

Наразі УЄФА потрібно буде виготовити шість «Золотих бутс», адже Джуд Беллінгем (Англія) та Фабіан Руїз (Іспанія) мають по два голи і можуть наздогнати лідерів одним точним ударом у фіналі. А дубль у вирішальному матчі взагалі виведе їх на перше місце.

Звісно, Кейн та Ольмо ще сподіваються стати одноосібними володарями «Золотої бутси» Євро-2024, але головна мета для обох – перемога збірної у фіналі.

Джерело: Goal

Читайте також: Ексгравець Реала побив рекорд Мессі

Сім'я Мбаппе близька до купівлі футбольного клубу із Ліги 2

Уболівальники помітили курйозну помилку в татуюванні Мудрика (+ФОТО)

Ямал з маскою черепашки-ніндзя хотів пожартувати над Мбаппе (+ВІДЕО)

 

544
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К