Поділитись:

Кривбас повідомив, де транслюватимуть матчі команди у кваліфікації до Ліги Європи

П'ятниця, 12 липня 2024, 13:05
229
0
0
Кривбас повідомив, де транслюватимуть матчі команди у кваліфікації до Ліги Європи

фото ФК Кривбас

Кривбас повідомив на офіційному сайті, що матчі криворіжців у кваліфікації до Ліги Європи транслюватимуть ексклюзивно на UPL.TV.

«UPL.TV - це телеканал, створений клубами Української Премʼєр-ліги. Кривбас передає права на показ своїх поєдинків у єврокубках заради популяризації та розвитку каналу. Закликаємо інших представників України в єврокубках приєднуватися до нашої ініціативи», - зазначив віцепрезидент Кривбасу Артем Гагарін.

Жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи відбудеться 22 липня. Саме тоді Кривбас дізнається свого першого суперника на шляху до групового етапу Ліги Європи, а також дату і час проведення зустрічей.

Зазначимо, що інші представники України у кваліфікації єврокубків поки що не повідомили, де транслюватимуться їхні матчі. 

Також нагадаємо, що офіційним транслятором єврокубків в Україні є MEGOGO, де й транслюватимуться всі матчі Ліги чемпіонів, починаючи з останнього раунду кваліфікації та Ліги Європи та Ліги конференцій, починаючи з групового етапу цих турнірів.

Читайте також:

УПЛ близька до створення єдиного телепулу

Офіційно: Колос підписав досвідченого вінгера із Дніпра-1 (+ВІДЕО)

Офіційно: Полісся підписало центрального захисника із Дніпра-1

229
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К