Поділитись:

Лунін: Я довів, що можу бути першим номером у Реалі

П'ятниця, 12 липня 2024, 10:20
236
0
0
Лунін: Я довів, що можу бути першим номером у Реалі

Фото: GettyImages

Голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін розповів про свої враження від сезону 2023/24, який став для нього тріумфальним. Український воротар зізнався, що був морально готовий до ролі другого голкіпера команди, але травма Тібо Куртуа дала йому шанс проявити себе.

«Ментально Мадрид вимогливий до всіх. Що я маю на увазі? Я морально підготувався бути другим воротарем і бути готовим, коли це буде потрібно, якщо у Тібо Куртуа виникне якийсь дискомфорт.

 

Але потім він отримав травму, що було найгіршим, що могло з ним статися. Це було прикро, тому що він завжди надихав і підтримував мене. У той момент я також підтримав його, тому що він заслуговує на це, як ніхто інший, хоча для мене це могла бути можливість.

 

Відтоді я намагався зробити все, щоб показати, що зі мною теж можна вигравати, що я можу бути номером один, що зі мною теж можна бути спокійним. У перших двох іграх чемпіонату зіграв я, але потім тренер змінив рішення, мені довелося бути другим воротарем. Знову довелося працювати та чекати», – зазначив він.

Лунін також підкреслив важливу роль своєї дружини у підтримці його психологічного стану.

«Психологічно мені дуже допомогла дружина, як завжди в ці роки, завдяки їй я ніколи не був у депресії. Тому, коли Кепа травмувався на розминці, я був готовий. І того дня мені пощастило, що я відбив пенальті, це додало мені впевненості та викиду адреналіну.

 

Я намагався показати, що зі мною можна вигравати важливі речі, що я готовий до великих речей. Це те, чого я хочу, над чим я працюю щодня», - сказав Лунін.

За сезон Лунін зіграв у 31 матчі за Реал у всіх турнірах, пропустивши 32 голи та 12 разів зберігши свої ворота недоторканими. Його вдалі виступи у фіналі Ліги чемпіонів, де він відбив пенальті у серії післяматчевих пенальті, стали вирішальними.

Завдяки своїй грі Лунін завоював два престижні трофеї: чемпіонство Іспанії та перемогу в Лізі чемпіонів. Вартість 25-річного голкіпера на Transfermarkt оцінюється в 16 мільйонів євро.

Джерело: Marca

Читайте також: Два гранди вступили у боротьбу за Довбика

Легенда Нідерландів підозрюється у відмиванні грошей від наркотрафіку

Відомо, який тренер заробляє більше за всіх на Євро-2024

Італії загрожує виключення з міжнародних турнірів

 

236
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К