Поділитись:

Гаррі Кейн: Я надзвичайно пишаюся своєю збірною

Четвер, 11 липня 2024, 23:07
164
1
0
Гаррі Кейн: Я надзвичайно пишаюся своєю збірною

Фото: Google

Гаррі Кейн, нападник збірної Англії, прокоментував виступ своєї національної команди на Євро-2024. Нагадаємо, що англійці вийшли в фінал континентального чемпіонату, де зустрінуться зі збірною Іспанії 14 липня.

«Залишився ще один матч. Яка ж неймовірна гра, яке неймовірне досягнення — ми знову у фіналі! Це перший фінал для поточної збірної Англії за межами нашої країни.

 

Півфінал був особливим, це особлива ніч. Я надзвичайно пишаюся всіма, хто брав у цьому участь. Всією збірною Англії — гравцями і тренерським штабом. Шлях до фіналу був дуже важким, але попереду ще один матч.

 

Дякую всім за підтримку, вона означає дуже багато для нашої команди. Залишилась ще одна гра, давайте зробимо це разом», — цитує Кейна The Sun.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу Євро-2024 між Нідерландами та Англією відбувся напередодні, 10 липня. Зустріч пройшла у Дортмунді. Матч завершився перемогою збірної Англії з рахунком 2:1. Фінал Євро-2024, в якому зійдуться національні команди Англії та Іспанії, відбудеться 14 липня. Гра відбудеться на стадіоні Олімпіаштадіон (Берлін, Німеччина). 

Читайте також:

Юрген Клопп відмовився від роботи в одній зі збірних

Тренер збірної Нідерландів різко розкритикував роботу арбітрів та VAR

Нападник Болоньї підписав контракт з Манчестер Юнайтед

164
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К