Поділитись:

Мюнхенська Баварія та груповий етап Ліги чемпіонів - це шлюб, укладений на небесах

Автор: Аліна Тимченюк |
Середа, 25 жовтня 2023, 11:28
366
1
0
Мюнхенська Баварія та груповий етап Ліги чемпіонів - це шлюб, укладений на небесах

Мюнхенська Баварія здолала Галатасарай з рахунком 1:3 у бурхливому Стамбулі, продовживши свою бездоганну серію на груповому етапі Ліги чемпіонів.

 

 

З першого свистка Баварія була сповнена рішучості та не дозволила ворожій атмосфері взяти гору над собою, оскільки прагнула ідеально розпочати матч. І вже через вісім хвилин Кінгслі Коман, не втрачаючи самовладання, вивів Баварію вперед. Однак, вийшовши вперед, мюнхенці розсипалися. Невдале перехоплення Джошуа Кімміха дозволило Мауро Ікарді зрівняти рахунок з пенальті, і команди пішли на перерву.

Тим не менш, після перерви Баварія змогла відновити контроль над ситуацією. Моменти з'являлися і зникали у обох команд, але завдяки тому, що "червоні" здебільшого володіли м'ячем, вони змогли створити вирішальні ситуації. Гол і гольова передача Гаррі Кейна та гол Джамаля Мусіали означали, що Баварія переможцем перетинає фінішну лінію, а Галатасарай залишається плакати позаду. 16-та перемога поспіль на групових етапах Ліги чемпіонів означає, що кваліфікація для мюнхенців вже не за горами, тоді як чемпіонам Туреччини доведеться оговтатися від поразки, якщо вони хочуть посісти друге місце.

 

Кар'єра Кінгслі Комана прогресує

 

 

Кінгслі Коман відкрив рахунок у восьмому турі, коли мюнхенська Баварія подолала своїх демонів на МЕВА Арені і перервала свою триматчеву серію поразок у чемпіонаті в гостях у Майнца. Коман забив свій четвертий гол у трьох останніх матчах за клуб і збірну.

Однак, чи зможе француз продовжити свою чудову кар'єру, особливо в грі, яка могла зірвати кампанію Баварії в Лізі чемпіонів, було наступним питанням. Тим не менш, 27-річний футболіст пройшов його з блиском.

Через вісім хвилин Коман опинився на великому просторі у штрафному майданчику Галатасарая. Він зберіг самоконтроль та пробив повз Фернандо Муслеру. Зробивши три успішних дриблінги, Лерой Сане запропонував Баварії ідеальний початок, а Коман завершив його у воротах турків. Якщо він зможе зберегти свою наполегливість, то мюнхенці стануть занадто якісною командою, щоб їх можна було зупинити в Лізі чемпіонів.

 

Кваліфікація уже в кишені

 

 

Мюнхенська Баварія та груповий етап Ліги чемпіонів - це шлюб, укладений на небесах. Рекордсмени не втрачали очок на груповому етапі вже більше трьох років, а поразки на цій стадії вони востаннє зазнавали у 2017 році.

Однак на команду Томаса Тухеля чекала лякаюча поїздка до Стамбула. Особливо після несподіваної перемоги Галатасарая на Олд Траффорд у другому турі. Тож Баварія знала, що для того, щоб повернутись з трьома очками, потрібно бути в найкращій формі. Вийшовши вперед, здавалося, що мюнхенці змогли приборкати галасливу атмосферу, яка їх оточувала.

Однак вони швидко піддалися тиску, який чинив на них Галатасарай, що перехопив ініціативу у чемпіонів Німеччини. Їхній опір опинився під загрозою. І коли Джошуа Кімміх дав Мауро Ікарді шанс зрівняти рахунок, склалось враження, що на Баварію чекає важкий вечір.

Тим не менш, у другому таймі німці відновили своє домінування. Команда Тухеля зробила свій вечір набагато комфортнішим, ніж він міг бути. І хоча матч був важчим, ніж очікувалось, зі 100% результатом на сьогоднішній день, кваліфікація майже досягнута.

 

Свен Ульрайх довів свою цінність

 

 

Це були важкі місяці для "червоних", оскільки список травмованих гравців продовжує поповнюватися з кожним матчем. Однак, незважаючи на нескінченні травми, що переслідують команду, новина про те, що капітан клубу Мануель Нойєр повернеться до складу, буде музикою для вух вболівальників Баварії.

Однак з початку сезону Свен Ульрайх довів Томасу Тухелю, що він є надійною заміною воротаря. Хоча вплив Нойєра, який повернеться, не можна применшувати. Ульрайх вже неодноразово відходив на другий план, коли Мануель був у складі.

Зокрема, у матчі з Галатасараєм Ульрайх зробив три важливих сейви в першому таймі, які не дозволили господарям вийти вперед. Це допомогли Баварії закріпитися у другому таймі і вони змогли легко обігнати господарів. Тож Нойєр може повернутись як запасний воротар, бо Ульрайх більш ніж довів свою цінність.

Читайте також: Футболки з якими іменами обирають уболівальники Німецького футболу?

Баварія: Мюллер, Тель, Мусіала та відкладена потрійна заміна

366
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS