Поділитись:

Спокуслива шанувальниця збірної Колумбії вразила відвертим вбранням (+ВІДЕО)

Вівторок, 09 липня 2024, 15:41
802
0
0
Спокуслива шанувальниця збірної Колумбії вразила відвертим вбранням (+ВІДЕО)

Венді Санчес, 24-річна вболівальниця збірної Колумбії, стала популярною в соцмережах під час Копа Америка завдяки своїм зухвалим нарядам. Її яскраві вбрання привернули увагу тисяч фанатів, які жартували, що готові не спати всю ніч, аби лише побачити її новий образ.

Венді була присутня на чвертьфінальному матчі збірної Колумбії проти Панами, де команда здобула переконливу перемогу з рахунком 5:0. Ця перемога вивела Колумбію до півфіналу, де вони зустрінуться з Уругваєм під керівництвом Марсело Б'єлси, який переміг Бразилію в серії пенальті.

Нещодавно у відео, яке знову стало популярним, Венді запитали, чи хоче вона передати повідомлення одному з гравців команди на колумбійському телебаченні. Вона відповіла:

«Так, для Хамеса Родрігеса, він «папасито».

Це слово перекладається як «маленький татко» і часто використовується для опису дуже привабливих людей. Венді також розповіла про свій вибір одягу - яскравий топ, прикрашений лише синіми та жовтими смужками, та пір’яний головний убір. Вона зазначила:

«Цей наряд у мене був з фотосесії. Я ризикнула одягнути його на матч національної команди. Не думала, що це приверне стільки уваги».

Говорячи про себе, Венді розповіла:

«Я студентка психології, мені 24 роки, і я дуже люблю збірну Колумбії».

 

@la.india.de.colom @FCFseleccioncolombia @Gol Caracol #seleccioncolombia #seleccioncolombia🇨🇴❤️ ♬ Colombia Caribe - Caracol Televisión & Igor Moreno
Фото: Instagram @wensanchez.27Фото: Instagram @wensanchez.27Фото: Instagram @wensanchez.27Фото: Instagram @wensanchez.27Фото: Instagram @wensanchez.27Фото: Instagram @wensanchez.27

Читайте також: Зваблива футболістка Мадлен Райт викликала фурор фото в бікіні (+ФОТО)

Джек Гріліш і його дівчина Саша Еттвуд очікують на первістка (+ФОТО)

Екскохана гравця Тоттенгема вразила новими світлинами (+ФОТО)

Мілевський вразив фрістайлом у ретро-футболці Динамо (+ВІДЕО)

 

802
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К