Поділитись:

Моурінью оцінив Роналду та провал Португалії на Євро

Вівторок, 09 липня 2024, 12:10
397
0
0
Моурінью оцінив Роналду та провал Португалії на Євро

Джерело фото: https://x.com/Fenerbahce/status/1810237296760738018

Жозе Моурінью, відомий португальський тренер, висловив своє невдоволення виступом збірної Португалії на нещодавно завершеному Євро-2024.

Зіркова команда на чолі з Кріштіану Роналду вважалася одним із фаворитів турніру, але зуміла дійти лише до чвертьфіналу.

«Завжди відчуваєш розчарування, коли усвідомлюєш, що команда могла зіграти краще. Потенціал збірної був дуже високий. Я не помилився, коли називав Португалію, Францію та Англію фаворитами.

 

Дві з цих команд зараз у півфіналі. Іспанія стала для мене найбільшим сюрпризом. Ця команда сильно прогресувала, по суті, вони виглядають зовсім по-новому. На цей час вони грають найкраще на турнірі», – сказав Моурінью в інтерв'ю Sport TV.

Моурінью вважає, що до Чемпіонату світу 2026 року, якщо Кріштіану все ще буде грати, збірна Португалії стане сильнішою.

«Португалія, попри вихід у чвертьфінал, не вразила. Ми очікували більшого. Я був присутній на товариському матчі Португалія – Хорватія на Національному стадіоні, і атмосфера не віщувала успіху. У мене не було гарного відчуття.

 

Під час турніру ми поступово покращували гру, але не переконували. У вирішальні моменти сильніші команди зазвичай беруть своє. Це не кінець для Португалії, команда не прогресувала, але це молодий колектив, за винятком двох ветеранів (Кріштіану Роналду та Пепе). Перед ними ще багато років виступів. Чемпіонат світу вже зовсім близько».

Попри невдалий Євро, Кріштіану Роналду натякнув на своє можливе повернення до збірної. 39-річна зірка, яка нещодавно підписала контракт із саудівським клубом Аль-Наср, не готовий завершувати міжнародну кар'єру, маючи в своєму активі 212 матчів та 130 голів за збірну Португалії.

Читайте також: Європейський клуб активно намагається підписати Яремчука

Мудрик провів перше тренування з новим тренером Челсі (+ФОТО)

Іспанія - Франція: прогноз Конкурента на матч 1/2 фіналу Євро, 9 липня 2024

Родрі: Іспанія не боїться Франції

Колишній форвард Ліверпуля Роберто Фірміно став пастором (+ФОТО)

 

397
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К