Поділитись:

Суарес натякнув на завершення кар'єри

П'ятниця, 05 липня 2024, 13:48
105
0
0
Суарес натякнув на завершення кар'єри

фото: https://www.instagram.com/luissuarez9/

Нападник Інтер Маямі та уругвайської команди Луїс Суарес зробив черговий натяк на відставку, оскільки визнає, що «полум'я футболу згасає».

Фронтмену-ветерану Суаресу зараз 37 років, і він вже деякий час бореться із проблемами з колінами. Він відклав будь-які плани повісити бутси на полицю, коли йому представилася можливість возз'єднатися з колишнім партнером по команді Барселони Ліонелем Мессі в MLS.

Суарес, однак, усвідомлює, що його видатна кар'єра наближається до завершення. Наразі він перебуває на міжнародній арені на Копа Америка 2024 року, а його разюча кількість матчів за збірну Уругваю зросла до 140, при цьому він забив 68 м'ячів.

Суарес ще не готовий завершити кар'єру, адже за нагородами з клубом і країною ще треба погнатися, але вже розповів про своє короткострокове майбутнє:

«Я дуже насолоджуюся кожним моментом. Це те, чим з віком насолоджуєшся все більше і більше, тому що знаєш, що полум'я футболу згасає. Я просто ще один гравець, ви це бачили. Незалежно від того, граю я чи ні, я задоволений тим, що роблю, і намагаюся допомагати всім, чим можу».

Суарес більше не є гарантованим гравцем основного складу збірної Уругваю, але він відіграє важливу роль у команді, де його величезний досвід знаходить хороше застосування. Наразі уругвайці готуються до чвертьфінального матчу Копа Америка з Бразилією.

Читайте також: Стало відомо, чому на бутсах Ямала зображені прапори інших країн (+ФОТО)

Лавриненко: Я бачив, що у Лупашка хороші задатки, як наставника, і я хотів з ним працювати

105
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS