Поділитись:

Лавриненко: Я бачив, що у Лупашка хороші задатки, як наставника, і я хотів з ним працювати

П'ятниця, 05 липня 2024, 12:40
250
0
0
Лавриненко: Я бачив, що у Лупашка хороші задатки, як наставника, і я хотів з ним працювати

фото УАФ

Помічник головного тренера Карпат U-19 Сергій Лавриненко розповів в інтерв'ю клубній пресслужбі про старт роботи з юнацькою командою «зелено-білих» та співпрацю з Владиславом Лупашком.

Про комплектацію команди

– Зараз триває процес перегляду потенційних новачків. Звичайно, що ми насамперед розраховуємо на наших вихованців, а саме хлопців 2007 року народження, які нещодавно стали чемпіонами України у ДЮФЛ. Це дійсно хороший результат і наша команда будуватиметься саме з цих гравців. Думаю, що вже наприкінці наших зборів в Ужгороді, ми знатимемо, хто залишиться і на кого ми можемо розраховувати. На жаль, у нас майже немає футболістів 2006 року народження, на основі якого й мала б базуватися наша команда. Тому ми вже звертаємо увагу на молодших хлопців. Тренерський штаб матиме вдосталь часу на те, щоб вони зміцніли й стали сильнішими».

Про співпрацю з Лупашком

– Життя так склалося, що я почав працювати з Владиславом Лупашком ще з 2014 року, коли він був футболістом, а я – тренером. Ми досягали хороших результатів, здобували золоті медалі Першої ліги із кропивницькою Зіркою, а також виходили у фінал Кубка України з Інгульцем і в УПЛ теж. Я запропонував Владиславу стати тренером, коли він ще був чинним гравцем. Я бачив, що у нього хороші задатки, як наставника, і я хотів з ним працювати. Проте життя склалося так, що зараз він – старший тренер, а я – його помічник. Ми працюємо разом, у нас хороший тренерський штаб і є взаєморозуміння. Лупашко вирізнявся тим, що він умів аналізувати матчі, помилки, дії суперника. Владислав ще раніше фактично був тренером, який виходить на поле, він дуже добре розумів гру. Наче провідник моїх ідей на футбольному полі. У нас з ним схоже бачення футболу, тому ми товаришуємо і працюємо разом вже багато років. Головне завдання нашого тренерського штабу – розвивати молодих хлопців для основної команди «зелено-білих». І я впевнений на сто відсотків, що ми виконаємо це завдання.

Читайте також:

Кривбас представив одразу чотирьох новачків (+ВІДЕО)

Шахтар представив нову форму на сезон-2024/2025 (+ВІДЕО)

Офіційно: Олександрія призначила нового тренера

 

250
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS