Поділитись:

Моурінью хоче переманити гравця Барселони у Фенербахче

Четвер, 04 липня 2024, 20:43
125
0
0
Моурінью хоче переманити гравця Барселони у Фенербахче

Фото: Reuters

21-річний нападник Барселони Ансу Фаті, який виступав минулого сезону за Брайтон на правах оренди, може перейти до Фенербахче, повідомляє інтернет-видання Sport.es.

За інформацією джерела, спортивний директор турецького клубу нещодавно спілкувався з агентом гравця Жорже Мендесом і спортивним директором Барселони Деку щодо можливого переходу. Головний тренер Фенербахче Жозе Моурінью хоче бачити Фаті у своєму новому проєкті і переконаний, що він знову може стати важливим футболістом. Повідомляється, що Барселона ще не вирішила, чи хоче використовувати гравця в новому сезоні. Наставник каталонського клубу Хансі Флік оцінить його фізичний стан з початком передсезонної підготовки.

Нагадаємо, в минулому сезоні іспанець провів за Брайтон 30 матчів, у яких забив чотири м'ячі і записав на свій рахунок одну гольову передачу. У вересні 2023 року іспанець перейшов в оренду до Брайтона з Барселони, при цьому зазначалося, що в контракт не включено пункт про викуп футболіста. Transfermarkt оцінює гравця у € 25 млн.

Читайте також:

Відомо чи відновився Мессі від травми та чи зіграє у 1/8 Копа Америки

Реал готує феєричне шоу, щоб представити Мбаппе

У Іспанії трапився нацистський скандал за участі гравців Атлетіко Мадрид (+ФОТО)

125
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS