Поділитись:

Дискваліфікація Беллінгема буде благословенням для наставника збірної Англії

Четвер, 04 липня 2024, 12:55
416
0
0
Дискваліфікація Беллінгема буде благословенням для наставника збірної Англії

фото: https://www.instagram.com/judebellingham/

Гарету Саутгейту сказали, що потенційна дискваліфікація Джуда Беллінгема за його непристойний жест проти Словаччини буде «благословенням» для Англії.

Беллінгем удав, що хапається за свої геніталії, що призвело до того, що УЄФА зажадав від нього пояснень. Керівний орган дав Беллінгему три дні на відповідь, при цьому півзахисник раніше описував цей жест як «внутрішній жарт», спрямований на друзів, присутніх на матчі.

Попри його героїзм на полі, загальний виступ Беллінгема на Євро-2024 викликав критику. Колишній гравець збірної Німеччини Дітмар Хаманн висловив занепокоєння, припустивши, що гравець не виправдав очікувань. Хаманн, який не приховує своїх поглядів, вважає, що Беллінгема, разом з Філом Фоденом та Гаррі Кейном, слід вилучити зі стартового складу, і стверджує, що потенційна заборона може ненавмисно піти на користь Саутгейту.

В інтерв'ю BILD Хаманн зазначив: «Гарет Саутгейт повинен був прийняти рішення раніше, щоб прибрати Беллінгема або Філа Фодена. Тепер йому, можливо, пощастить, якщо Беллінгема відсторонять. Якщо йому доведеться пропустити матч, це може бути навіть благословенням. Це може навіть допомогти команді. Щось має статися».

Читайте також: Леоненко: На місці Челсі я б відпустив на Олімпіаду Мудрика і ще б доплатив

Клопп може продовжити кар'єру тренера в США

416
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS