Поділитись:

Леоненко: На місці Челсі я б відпустив на Олімпіаду Мудрика і ще б доплатив

Четвер, 04 липня 2024, 12:00
341
0
0
Леоненко: На місці Челсі я б відпустив на Олімпіаду Мудрика і ще б доплатив

фото Google

Екснападник Динамо Віктор Леоненко поділився своїми думками щодо олімпійської збірної України та того, як її збирали.

– Хто, на вашу думку, більше допоміг Ротаню і посилив олімпійську збірну України: Динамо чи Шахтар?

– Звичайно, Шахтар посилив більше, ніж Динамо. Брагару та Рубчинський тільки прийшли у київський клуб, а Михайленко взагалі в оренді в Олександрії був. Заграють Брагару та Рубчинський в Динамо чи ні – залежатиме від Шовковського. У клубах можна і не заграти, а в збірній – вистрілити, але тільки не так, як у нашій національній команді на Євро-2024.

Найголовніше –  щоб наша олімпійська збірна всі матчі внічию не зіграла, як це любить Ротань. Бажаю команді удачі й успіхів, може, хоч вона вболівальників порадує. 

У нас зліпили зірок із молоді, а деякі з п'яти метрів у ворота влучити не можуть, зате інтерв'ю роздають. Скоро, напевно, і голуби будуть інтерв'ю давати. Усі вже дають інтерв'ю: папи, мами, дружини, брати, скоро й прадіди почнуть. Футболісти їх слухають і у них підіймається самооцінка, їм потім важко довести, що вони слабкі. Я ж не дарма Динамо називаю «Торпедо», тому що друге місце – це вже не Динамо, а про четверте я взагалі мовчу. 

– На Олімпіаду можна взяти трьох вікових гравців. Як думаєте, чому немає в нашій заявці Ярмоленка, Сидорчука чи Степаненка, це рішення Ротаня чи клубів?

 Тут треба в Ротаня питати, він дуже досвідчений тренер, аж три команди тренував одночасно. Може, йому досвідчені не подобаються або на їхній позиції є сильніші хлопці. Думаю, Ярмоленко і Степаненко взагалі мають місце молодим звільняти, навіть у національній команді, куди їм ще на Олімпіаду їхати. Я точно впевнений, що Бражко сильніший за Степаненка. У Тараса перевага тільки в досвіді, але ця якість зараз і не особливо-то важлива. 

– Як ви думаєте, УАФ зробила все можливе, щоб Ротань отримав найсильніших гравців. Челсі не відпустив Мудрика, Бенфіка – Трубіна, але водночас лісабонці відпустили Отаменді в Аргентину.

– А до чого тут УАФ, що вони зроблять? Це залежить від клубів та їхніх тренерів, які відповідають за результат. Тим більше Трубін добре зіграв на Євро і Бенфіка не хоче ним ризикувати. 

Чому Отаменді відпустили? Може, Мессі подзвонив і домовився. Шевченко, напевно, Рую Кошті не додзвонився.

Ось Мудрика на місці Челсі, дивлячись як він грає, я б відпустив на Олімпіаду, і ще б доплатив. 

Джерело: Збірна

Читайте також:

Ротань назвав основні проблеми підготовки до Олімпіади

Ротань оголосив заявку збірної України U-23 на Олімпійські ігри

Капітан Колоса завершив кар'єру та став тренером

341
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS