Поділитись:

Клопп може продовжити кар'єру тренера в США

Четвер, 04 липня 2024, 11:49
170
0
0
Клопп може продовжити кар'єру тренера в США

фото: Getty Images

Колишній воротар Манчестер Юнайтед Тім Говард вважає, що йому вдалося переконати екстренера Ліверпуля Юргена Клоппа замінити Грегга Берхальтера на посаді наставника збірної США.

Після дострокового вильоту США з Копа Америка, турніру, який вони приймають, коуч USMNT Берхальтер перебуває під тиском. Напередодні Чемпіонату світу 2026 року колишній захисник Евертона Говард впевнений, що зможе створити таку гру, яка спокусить Клоппа, який пішов у відставку з посади менеджера Ліверпуля в травні, очолити збірну США, якщо Берхальтера буде звільнено.

Колишній воротар збірної США написав у колонці Daily Mail: «Я вважаю, що міг би надати Юргену Клоппу дуже переконливі аргументи, щоб він очолив чоловічу збірну США. Після розчарування Копа Америка, після того, як США програли Уругваю і вилетіли на груповому етапі, я особисто полечу до Іспанії. Я не жартую. Я знаю, що Клопп у відставці лише кілька тижнів, і я знаю, що він хоче відпочити.

 

Але якщо ми посидимо на його віллі в Іспанії, думаю, я зможу заманити його сюди. На 100 відсотків. Гроші, безумовно, є. Тож моя пропозиція була б простою: у нього є молода група гравців, які можуть грати в прогресивний, атакувальний футбол - саме так, як грали його ліверпульські команди. І через два роки він може поїхати на найбільший чемпіонат світу в історії».

Берхальтер, який вже вдруге обіймає цю посаду, досить скоро дізнається, чи залишиться він на посаді тренера збірної США після вильоту з Копа Америка. Наступний товариський матч вони зіграють проти Канади у вересні.

Читайте також: Реал готує феєричне шоу, щоб представити Мбаппе

Іван Федик: Дедишин переконав мене стати головним тренером Руху-2

170
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS