Поділитись:

Іван Федик: Дедишин переконав мене стати головним тренером Руху-2

Четвер, 04 липня 2024, 10:04
106
0
0
Іван Федик: Дедишин переконав мене стати головним тренером Руху-2

фото ФК Рух

Головний тренер Руху-2 в коментарі клубній пресслужбі розповів про те, як погодився очолити команду та прокоментував початок передсезонної підготовки «жовто-чорних». 

– Генеральний директор Руху Ігор Дедишин запропонував мені стати головним тренером Руху-2 та переконав, що це буде правильним рішенням для клубу. Я вирішив, що хочу спробувати побудувати хорошу команду, яка виступає зараз у Другій лізі. Наразі ми формуємо кваліфікований тренерський штаб, який буде допомагати прогресувати нашим футболістам, адже Рух-2, як і перша команда, виступає на професійному рівні. 

З перших тренувань помітно, що хлопці у відпустці якісно виконували свої індивідуальні завдання. Всі гравці з хорошим настроєм повернулись в розташування клубу та відновили тренування. Кожен з футболістів дуже старається. 

Ми лише розпочали передсезонну підготовку, зараз кількаденний втягуючий період. А попереду у команди важкі тренування. Далі все залежатиме від гравців: як вони ставитимуться до поставлених завдань та як проявлять себе на зборах. Водночас тренерський штаб зробить все від себе залежне, аби хлопці були готовими до сезону та прогресували – це наше головне завдання. 

Є певні труднощі в тренувальному процесі, адже деякі гравці Руху-2 зараз перебувають на зборах першої команди у Словенії. Та ми працюємо над тим, аби ті хлопці, які зараз є у нашому розпорядженні, якісно проявили себе у спарингах та показали, що вони заслуговують грати за Рух-2. Гравці, які себе добре покажуть, претендуватимуть на те, щоб грати й в матчах чемпіонату.

Наразі є усна домовленість щодо спарингу з Металістом 1925-2, який відбудеться 7 липня. Також заплановано товариські матчі з Буковиною 12 липня і Колосом-2 16 липня. Згодом буде відомо й про решту спарингів в період передсезонної підготовки. 

Читайте також:

Дніпро-1 може об'єднатись із клубом Першої ліги

Ротань назвав основні проблеми підготовки до Олімпіади

Шахтар підпише півзахисника з Бундесліги

106
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS